Octombrie 21, 2016
Sezonul toamnă-iarnă: Top 5 sfaturi pentru a proteja părul de efectele agresive ale vremii
Vântul, zăpada, gerul, lipsa unei căciuli călduroase, insuficiența de vitamine, aerul uscat și rece - aceștia sunt factorii care au efect negativ asupra părului nostru. Trebuie să știi că există metode eficiente prin care poți menține frumusețea părului tău, pentru a evita probleme precum: uscarea părului și deteriorarea vârfurilor acestuia, creșterea lentă și apariția mătreții.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

  1. Vitaminele

Include în alimentația ta zilnică vitaminele A, A1, H, C, de asemenea, zincul, niacina (B3) și acizii grași. Mănâncă produse care conțin proteine, fructe și legume și să nu uităm de lichide.

 

  1. Produse de îngrijire a părului

Părul nostru are nevoie de aplicarea unei măști, periodic, pentru a-l hidrata și proteja de factorii negativi. Recurge la diverse remedii naturale pentru a proteja părul, pe lângă produsele obișnuite: șampon, balsmam s.a.

 

  1. Piaptănă părul des și corect

Specialiștii recomandă pieptănarea părului cât mai des, ceea ce duce la creșterea fluxului sangvin la nivelul scalpului. Este necesar ca părul să fie pieptănat cu un pieptene din lemn și capul să fie acoperit cu pălării, căciuli sau alte accesorii pentru a proteja podoaba capilară.

 

  1. Igiena corectă a unui păr frumos

Pe timpul sezonului rece nu este recomandată spălarea părului cu apă fierbinte sau ieșirea din casă cu părul umed, precum și alte proceduri speciale - vopsirea, îndreptarea sau uscarea.

 

  1. Taie vârful părului regulat

Aproximativ o data la 6-8 luni vârful părului trebuie recondiționat, tăiat și îngrijit, întrucât el devine uscat și deteriorat.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.156792640686