Mai 02, 2023
Serena Williams a făcut “anunțul anului” la Gala Met. Este însărcinată pentru a doua oară
Americanca Serena Williams (41 de ani), fost lider mondial WTA, a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Serena Williams şi soţul ei, Alexis Ohanian, au făcut anunțul la Gala Met, de la New York, de luni seară, scrie digisport.ro

"Am fost atât de entuziasmată când Anna Wintour ne-a invitat pe toţi trei la Gala Met", a scris Serena Williams pe Instagram.

Serena Williams, care s-a retras din tenis după US Open 2022, şi Alexis Ohanian au o fiică, Alexis Olympia Ohanian Jr., născută în 2017.

Presa internațională notează că Serena Williams a făcut "anunțul anului" la Gala Met și a reușit să capteze toată atenția, deși la eveniment au participat numeroase vedete.

profimedia-0773190329

La gala de la New York, Serena Williams a fost în centrul atenției. Fosta jucătoare de tenis a fost însoțită de partenerul ei și a purtat o rochie Gucci şi bijuterii Tiffany, așa cum poate fi văzut în galeria FOTO de mai jos.

The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Benefit, celebrating the opening of the Karl Lagerfeld: A Line of Beauty exhibition, Arrivals, New York, USA - 01 May 2023

The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Benefit, celebrating the opening of the Karl Lagerfeld: A Line of Beauty exhibition, Arrivals, New York, USA - 01 May 2023

Serena Williams nu se mai ascunde

Gala Met, cunoscută şi sub numele de "Balul Met" sau "Gala de Costume Institute", este inspirată de Muzeul Metropolitan de Artă din New York, acolo unde este organizată în fiecare an din 1946.

Gala Met este un eveniment caritabil organizat de revista Vogue, care include o expoziţie artistică pentru strângerea de fonduri pentru muzeu. Tot în cadrul acestei gale, este organizată o petrecere mondenă la care participă numeroase vedete de la Hollywood, sportivi, stilişti şi creatori de modă.

Într-un interviu pentru Vogue, Serena Williams s-a declarat încântată să împărtăşească în sfârşit marele ei secret cu lumea. 

"Mă simt bine acum. Pot să respir. Nu mai trebuie să mă mai ascund", a spus Serena.

Serena Williams a câștigat 23 de trofee de Grand Slam și a jucat ultimul meci din carieră la US Open 2022, turneu pe care l-a câștigat de șase ori.

  • Serena Williams a fost liderul WTA în intervalul 2002-2017, în total 319 săptămâni.
  • Serena Williams şi-a încheiat cariera cu un bilanţ de 858 de meciuri câştigate şi 156 pierdute.
  • Serena Williams a câştigat peste 94 de milioane de dolari în premii la turneele de tenis, mai mulţi bani decât orice altă sportivă din circuit.
  • Serena Williams a câştigat patru medalii de aur la Jocurile Olimpice.


concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.7668416500092