Martie 23, 2023
Selena Gomez a îmbrăcat rochia de mireasă. Cu cine a fost surprinsă
Selena Gomez a fost o adevărată prințesă în rochia de mireasă pe care a îmbrăcat-o pentru o scenă din filmul „Only Murders in the Building”, sezonul 3, în care joacă alături de celebrii actori Steve Martin și Martin Short. Apariția Selenei în rochie de mireasă a fost numai pentru acest rol, cel puțin deocamdată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Îmbrăcată într-o rochie de mireasă ca de prințesă, Selena Gomez filma o scenă pentru sezonul 3 din serialul de succes, pe străzile din New York, alături de co-starurile Steve Martin și Martin Short. Rochia purtată de vedeta de la Hollywood a fost combinată cu un voal tradițional lung și mănuși albe, elegante. Aceasta a avut părul prins într-un coc lejer și a accesorizat totul cu cercei cu perle și un ruj roșu intens, scrie click.ro

Cine s-a fotografiat cu Selena în mireasă

Steve Martin a postat o fotografie pe Twitter la braț cu frumoasa Selena îmbrăcată în mireasă.

Selena Gomez And Steve Martin Had This Much Fun At Only Murders In The  Building 3 Shoot

La fel și nu mai puțin celebrul Martin Short.

Selena Gomez Poses With Only Murders S3 Co-stars Steve Martin, Martin Short;  Selenators Love The Pics

Deși nu au fost date mai multe detalii despre scena pe care cei trei actori au filmat-o zilele trecute, cu siguranță este vorba despre o nuntă, iar personajul Selenei se află în prim-plan.

Anunț surpriză

Meryl Streep se alătură distribuției serialului de succes „Only Murders In The Building”, în sezonul trei, iar Selena Gomez va juca alături de marea actriță. De altfel, ea i-a și anunțat prezența în film printr-o fotografie pe care a postat-o pe contul ei de Instagram.

Selena Gomez - Selena Gomez dons a wedding gown in Only Murders in the  Building Season 3 behind-the-scene photos - Telegraph India

Here Comes The Bride! Selena Gomez Is Picture-perfect In Dazzling Wedding  Dress As She Films Only Murders In The Building Season Three With Steve  Martin And Martin Short

Într-un anunț surpriză pe Instagram, Selena Gomez a postat un videoclip din culise, în care apare alături de colegii ei, Steve Martin, Martin Short și Paul Rudd. La un moment dat, Streep intră în cadru zâmbind pentru a se asigura că aceștia au perne confortabile.

Hulu a confirmat știrea, dar nu a oferit informații suplimentare despre personajul lui Streep. În iulie, compania a comandat al treilea sezon al serialului celor de la 20th Television.

Selena Gomez is a picture perfect bride in wedding dress on set of Only  Murders in the Building | Daily Mail Online



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57491230964661