Decembrie 28, 2022
Se mărită Cher? La 76 de ani și în doliu, artista celebră a primit inelul de la iubitul de 36 de ani
Misterioase sunt căile amorului. Excentrica Cher nu se schimbă nici acum, ajunsă la vârsta a treia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Artista celebră și-a expus public inelul primit de la iubitul său tinerel, cu 40 de ani mai mic. Fanii cântăreței sunt în focuri, întrebându-se dacă Alexander Edwards i-a oferit ”acel inel”. Căci pare a fi unul de logodnă. Cher nu a dezvăluit nimic, ci doar a arătat o imagine cu impresionantul inel și a scris: ”Nu am cuvinte, Alexander A.E.”

Cher si Alexander Edwards   Profimedia jpg 

Inelul are un diamant impresionat, într-adevăr. Iar asta ar fi o veste atât de neașteptată. Solista de 76 de ani este și în doliu, căci și-a pierdut mama recent.

După intro-ul făcut pe Twitter, emblematica artistă a repostat fotografia și a scris: ”Am publicat-o fiindcă unghiile sunt atât de cool.”

Cher și Alexander sunt un cuplu relativ nou, și-au făcut relația publică în noiembrie. Chiar dacă artista nu a spus cu subiect și predicat că tânărul i-a dat inelul de logodnă, activitatea intensă din online indică în această direcție, mai ales că un fan a felicitat-o, iar ea a spus simplu: ”Mulțumesc.”

Cher a dezvăluit că i-ar fi plăcut să-i arate inelul acesta și mamei sale, dar nu mai are cum: ”Aș fi vrut să merg repede la ea să-i arat. Ea iubește diamantele.”, a scris cântăreața pe Twitter. ”Înainte să-mi amintesc că nu mai e, mi-a căzut o lacrimă. Dar e normal. Pariez că a sughițat aseară, la cât am pomenit-o. Ce femeie!”.

Nici trecutul lui Alexander Edwards nu a rămas nemenționat. Tânărul a avut o relație între 2018 și 2021 cu Amber Rose și împreună au un fiu, Slash, în vârstă de 3 ani.

A fost acuzat că a înșelat-o, iar Cher a răspuns.

I'm happy for Cher but that man wasted so many of Amber's good years cheating on her with no ring to turn around and do this in a matter of months?? People are wild. https://t.co/rScHUcFD2M

— nfray20 (@nfray20) December 26, 2022

O persoană a scris: ”Mă bucur pentru Cher, dar i-a irosit anii lui Amber și a înșelat-o. Au stat atâția ani și nu a cerut-o de nevastă și acum se decide în câteva luni? Oamenii sunt nebuni.”

Cher a dat replica: ”Îți spun din inimă: niciunul din noi nu a vrut să meargă la Paris, niciunul din noi nu căuta pe cineva, nimic nu a fost planificat.”, a răspuns public artista.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64250636100769