Ianuarie 03, 2023
Sărutul lor i-a pus pe fani pe jar! Ce relație există între Iuliana Beregoi și Ceanu Zheng
Nu puțini sunt cei care s-au întrebat dacă Iuliana Beregoi și Ceanu Zheng formează un cuplu și în afara ecranului… Asta cu atât mai mult cu cât, în ultimele luni, cei doi tineri, par extrem de apropiați. Iată care este adevărul despre relația dintre cei doi artiști!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nu puțini sunt cei care se întreabă dacă Iuliana Beregoi (18) și Ceanu Zheng (23) formează un cuplu și în afara ecranului, mai ales după ce, recent, s-a lansat pe ecrane filmul „Două inimi', producție în care aceștia interpretează rolurile a doi îndrăgostiţi. Și cum cei doi tineri artiști par destul de apropiați și în viața personală, nu e de mirare că au apărut speculații cu privire la relația dintre ei.

Iuliana Beregoi are doar 18 ani, dar este deja unul dintre artiștii de top din țara noastră. A ajuns să aibă atât de mult succes, încât primește bani frumoși pentru un singur concert. Mai mult, recent tânăra a devenit și actriță, proiect în care fanii au putut-o vedea alături de Ceanu Zheng. Fanii care au văzut filmul „Două inimi' au fost impresionați de momentul sărutului dintre cei doi tineri, iar asta le-a dat apă la moară celor care bănuiau că Iuliana Beregoi și Ceanu Zheng se iubesc și în afara platoului de filmare…

iuliana-beregoi-si-ceanu-zheng-cuplu-4

Artista din Republica Moldova a dezvăluit cum au decurs scenele de iubire alături de renumitul vlogger și a mărturisit că sărutul cu partenerul din film a făcut-o să se simtă stânjenită.

„Este un film foarte special pentru mine, pentru că o să mă vedeţi altfel decât până acum. Mă regăsesc foarte mult în personaj, pentru că sunt la fel de impulsivă, la fel de nebună, la fel de nervoasă şi câteodată prea certăreaţă.

Mi-a plăcut foarte mult să joc cu toţi colegii mei. Fiecare este special pentru mine şi mă bucur enorm de mult că am lucrat în această formulă', a dezvăluit Iuliana Beregoi pentru click.ro.

iuliana-beregoi-si-ceanu-zheng-cuplu-1

Tânăra artistă și vloggerul au petrecut mult timp împreună la filmări și au ajuns să se cunoască bine, însă, cu toate acestea, în momentul de față, natura relației lor este încă un mister… E greu de spus dacă Iuliana Beregoi și Ceanu Zheng formează un cuplu și în afara ecranului, chiar dacă scena sărutului lor din film este extrem de convingătoare.

„Două inimi' spune povestea de dragoste dintre Lexi (Iuliana Beregoi), o tânără de 19 ani, săracă, dar foarte talentată, şi Zen (Ceanu Zheng), un superstar arogant, cântăreţ de muzică trap.

Născut în România, tânărul de origine chineză în vârstă de 23 de ani a dezvăluit că a acceptat cu entuziasm propunerea producătorilor de a juca în acest film, cu atât mai mult cu cât își dorea de mult să fie actor într-un film sau într-un serial.

 

Sursa 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.59487199783325