Iulie 15, 2022
Sărbătoare în familia Loredanei! Fiica artistei a împlinit 24 de ani. Cum au petrecut
Ziua de 14 iulie este una specială pentru Loredana Groza și pentru familia acesteia. Fiica artistei, Elena Boncea a împlinit 24 de ani, iar Lori i-a făcut o surpriză pe măsură, chiar la miezul nopții.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Loredana Groza nu a așteptat să se facă dimineață, așadar chiar la miezul nopții, imediat cum calendarul a indicat data de 14 iulie, Lori i-a făcut o primă surpriză fiicei sale, cu ocazia zilei de naștere.

Artista a publicat un InstaStory în care se observă cum îi cântă la mulți ani fiicei sale și îi oferă un tort spectaculos. Loredana a fost cea care s-a ocupat și de deschiderea sticlei de șampanie! 

„La mulți ani, Elena! Te iubește mami mult! Să vină șampania! Să treci toate examenele vieții cu zâmbetul pe buze, cum ne-ai obișnuit!", acestea au fost gândurile pe care artista i le-a transmis fiicei sale. 

 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi în aer liber

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi în aer liber

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi în aer liber

„Tu esti Lumina mea, Fericirea mea, Dragostea mea! Îți doresc o viață senină și frumoasă ca tine! Să zâmbești și să ai soarele mereu în suflet! Te iubesc!", a scris Loredana și pe Facebook, în descrierea unor fotografii în care apare alături de sărbătorita zilei. Ambele arată ca niște zâne și par a fi mai degrabă surori decât mamă și fiică! 

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane 

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane 

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane

Elena Boncea, acuzată că ar avea operații estetice 

Elena are 24 de ani și este pasionată de artă. Tânăra lucrează în studioul unui radio din București, însă nu a moștenit pasiunea pentru muzică de la mama sa.

Recent, Elena a fost acuzată de către internauții care sunt atenți la fiecare detaliu de faptul că ar fi apelat deja la ajutorul medicului estetician și și-ar fi injectat buzele cu acid hialuronic pentru a fi mai voluminoase.

Loredana nu a rămas indiferentă și, imediat, a avut un răspuns pentru cei care îi critică nefondat fiica. Artista a subliniat că frumusețea fiicei sale este sută la sută naturală și că Elena arată fix așa cum a lăsat-o Mama Natură. 

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90545296669006