Iulie 10, 2023
Salma Hayek, mai fierbinte decât vara! Arată perfect în costum de baie, la 56 de ani
Salma Hayek (56 de ani) arată incredibil pentru vârsta ei! Recent, actrița de origine mexicană a ridicat pulsul fanilor ei, după ce s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul și colorat, care i-a evidențiat formele voluptoase. Salma, care are o avere de 200 de milioane de dolari, apare în imaginea cu pricina nemachiată, demonstrând că nu are nevoie de retușuri pentru a perfect.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vă doresc o Zi Națională a Bikinilor (5 iulie n.r) fericită! Vă vine să credeți că astfel de costume de baie din două piese există de 77 de ani? Să sperăm că nu vor fi interzise... ”, a scris Salma Hayek în dreptul imaginii sexy, pe pagina sa oficială de Instagram.

Salma Hayek, în costum de baie. iulie 2023 

Diva este soția miliardarului François-Henri Pinault (61 de ani), CEO al grupului de lux Kering care are sub aripa sa numeroase branduri, printre care Yves Saint Laurent, Gucci și Balenciaga. Cuplul are o fată adolescentă, pe Valentina Paloma Pinault (16 ani).

Salma Hayek este într-o formă fizică excelentă. Actrița mexicană a vorbit, de-a lungul anilor, despre stilul ei de viață sănătos, care include mese echilibrate și câteva antrenamente.

„Specialul ei de mic dejun”, așa cum îl numește Salma, include un amestec de fructe de pădure, fructe și legume.  „Nu pare că are un gust grozav, dar este delicios”, a explicat ea, în urmă cu ceva timp. Pentru a-i recrea micul dejun, veți avea nevoie de aproximativ jumătate de cană din fiecare dintre aceste ingrediente: Iaurt, papaya, afine, mango, căpșuni, rodie, țelină, ardei roșu, castraveți, migdale și unt de cocos.

La prânz, îi place să mănânce un sendviș cu pui și avocado sau tamales, o mâncare tradițională mexicană. Starul de la Hollywood a dezvăluit că adoră vinul roșu și că mai strecoară câte un păhărel la cină. Seara mănâncă tacos sau guacamole și fructe de mare. Salma Hayek susține că nu ține diete de slăbire, pentru că iubește mâncarea, dar și pentru că este mândră de formele sale. 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73788905143738