Septembrie 15, 2023
Salma Hayek dezvăluie secretul pentru un corp superb la 57 de ani. Și fără sport!
La 57 de ani, actrița de origine mexicană are un trup splendid și tonusul unei femei cu 20 de ani mai tânără. Cum îi reușește?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Salma Hayek a dezvăluit secretele din spatele fizicului ei spectaculos. Actrița în vârstă de 57 de ani afirmă că meditația o ajută mai mult decât exercițiile fizice intense să rămână tânără și frumoasă. „Chiar cred că așa este. Oamenii spun că este vorba de exerciții fizice. Eu cred că este meditația", a declarat ea pentru „Entertainment Tonight”.

„Trebuie să îți găsești calea. Mie îmi vine greu să fac exerciții fizice", a recunoscut ea. „Este într-adevăr foarte dificil să ai disciplina de a o face. Dar meditația este ca o plimbare în parc, pentru că este propriul meu mod de a o face."

Salma Hayek

Salma Hayek a adăugat că practică această rutină „în fiecare zi" și că își face timp să se așeze pentru un moment și să se conecteze cu ea însăși, scrie okmagazine.ro

Vedeta, al cărei personaj memorabil a rămas portretizarea pictoriței Frida Khalo, a vorbit anterior despre tehnica de meditație în timpul unui episod al podcastului lui Kelly Ripa, Let's Talk Off Camera. „Când nu meditez o vreme, ghiciți ce? Nu numai că începe să-mi cadă fața și totul începe să cadă, dar și hernia mea de disc, problema de la gât, problema de la șold, gleznele mele. Încep să mă prăbușesc", a spus ea la vremea respectivă.

Salma Hayek a explicat că a ajuns chiar să simtă cum energia „dansează" prin corpul ei în timpul rutinei de meditație: „Uneori, când o fac, oamenii îmi spun când ies din cameră: "Doamne, arăți ca la 20 de ani"", a spus ea entuziasmată.

Salma Hayek

Actrița mexicană a dezvăluit, de asemenea, că nu și-a făcut niciodată botox și că, în schimb, apelează la „radiofrecvență", pe lângă practicile sale de meditație. „Cei care îmi fac această procedură spun că rezultatele pe care le obțin eu nu le obțin și alți oameni", a spus ea.

Hayek nu a avut nicio reținere în a arăta rezultatele rutinelor sale de sănătate și fitness și chiar a împărtășit recent o fotografie senzuală în bikini pentru a sărbători cea de-a 57-a aniversare.

Salma Hayek



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8934645652771