Noiembrie 02, 2023
Robert De Niro, proces cu scandal. Fosta asistentă îi cere 12 milioane de dolari
Robert De Niro (80 de ani) a depus mărturie, luni, în prima zi a unui proces civil, împotriva unei foste angajate care l-a dat în judecată pe actor pentru discriminare de gen.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Graham Chase Robinson a afirmat că starul ar fi plătit-o insuficient, ar fi făcut comentarii sexiste la adresa ei și i-a atribuit sarcini „stereotipice pentru femei” în timp ce lucra pentru el.

De Niro a spus că acuzațiile ei sunt „toate prostii” El a acuzat-o că a folosit în mod abuziv fondurile companiei și că s-a uitat la filme, în timp ce era la locul de muncă. Cu toate acestea, actorul, care are o avere de 300 de milioane de dolari, ar fi țipat la femeie în timpul procesului, atunci când ea a mărturisit în fața judecătorului că De Niro a pus-o să îl scarpine pe spate. Ea solicită despăgubiri de 12 milioane de dolari pentru suferință emoțională gravă și vatămare a reputației, scrie click.ro

Colaj foto Robert De Niro și Graham Robinson

Graham Robinson susține că Robert De Niro a punea să-i spele rufele

Robinson a început să lucreze pentru De Niro în 2008. La început a fost asistenta lui, iar în cele din urmă a ajuns la funcția de vicepreședinte al Canal Productions. Femeia ar fi avut un salariu de 300.000 de dolari, dar a demisionat în aprilie 2019. Ea susține în procesul ei că De Niro a tratat-o ​​ca pe o „soție de birou” și a pus-o să îndeplinească sarcini ușoare, inclusiv să-i spele cearșafurile și să-i scarpine spatele. Robinson susține, de asemenea, că a fost plătită mai puțin decât un angajat de sex masculin, despre care spune că avea responsabilități similare. Canal Productions a acuzat-o în august 2019 de cheltuieli necorespunzătoare, inclusiv transferul de peste 450.000 de dolari de la companie în propriul cont personal.



citeste și
SQL exec time = 0.77007508277893