Aprilie 12, 2024
Robert De Niro, apariție surprinzătoare alături de iubita lui în vârstă de 45 de ani. Actorul împlinește 81 de ani în curând
Actorul Robert De Niro, în vârstă de 80 de ani, și iubita lui Tiffany Chen, 45 de ani, au participat recent la o cină de stat de la Casa Albă. Acolo s-au întâlnit cu președintele Joe Biden.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dragostea plutește în aer pentru Robert De Niro și Tiffany Chen! Actorul în vârstă de 80 de ani și iubita sa în vârstă de 45 de ani au fost fotografiați ținându-se de mână la sosirea la dineul de stat organizat miercuri seara de președintele Joe Biden și de prima doamnă Jill Biden în onoarea premierului japonez Fumio Kishida.

Cei doi s-au îmbrăcat la patru ace pentru fastuoasa cină, care a fost găzduită la Washington, D.C. De Niro a arătat elegant într-un frac negru clasic, în timp ce Chen a purtat o rochie albă fără bretele, lungă. I-a dat un plus de eleganță ținutei cu un șal bej decorat cu ornamente negre, scrie avantaje.ro

Joe Biden meets with Kishida Fumio - Washington

Cuplul părea să fie într-o dispoziție fantastică înainte de evenimentul la care au participat unii dintre cei mai importanți politicieni și oameni de afaceri din lume, precum Tim Cook, directorul general al Apple, Bill Nelson, administratorul NASA, și Jeff Bezos, fondatorul Amazon.

Apariția vine după ce Robert De Niro și Chen au sărbătorit sâmbătă prima zi de naștere a fetiței lor. Actorul a dezvăluit că el și Chen – cu care este împreună din 2021 – au devenit părinții unei fetițe în luna mai a anului trecut. El a făcut un comentariu rar despre micuța Gia în timpul unui interviu acordat în februarie pentru People și a numit-o “un bebeluș atât de adorabil”.

Joe Biden meets with Kishida Fumio - Washington

“Toți copiii se bucură foarte mult de ea. Chiar și nepoții”, a adăugat el. “Ea este mătușa lor – și ei sunt pe cale să devină adolescenți!”.

Joe Biden meets with Kishida Fumio - Washington

Robert De Niro, care a devenit tatăl micuței Gia când avea 79 de ani, mai are șase copii. El e tatăl lui Drena, în vârstă de 52 de ani, și al lui Raphael, în vârstă de 47 de ani, din prima lui căsnicie cu actrița Diahnne Abbott.

Apoi are gemenii Julian și Aaron, în vârstă de 28 de ani, cu actrița Toukie Smith. Apoi, el are un fiu, Elliot, 26 de ani, și o fiică, Helen Grace, 12 ani, cu fosta sa soție, Grace Hightower. Cei doi s-au despărțit în 2018, dar s-au certat ani de zile din cauza banilor.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64030146598816