Noiembrie 13, 2023
Rihanna, din nou în formă! Diva și-a recăpătat silueta după naștere, dar ia cina singură
Ca o adevărată vedetă, Rihanna s-a afișat spectaculoasă la unul dintre cele mai scumpe restaurante din Santa Monica: preferatul său, Giorgio Baldi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După multiple oscilații de greutate generate de cele două sarcini ale sale,  Rihanna începe să-și revină. Și-a armonizat silueta și și-a recăpătat siguranța, chiar dacă și supraponderală a arătat lumii că se simte foarte bine în pielea ei.

Diva s-a drapat în negru și și-a pus extensii de păr. Cu un chip de păpușă Barbie, Rihanna a optat pentru pantaloni strâmți, o haină lungă de piele și sandale cu strasuri. De data aceasta nu a mai afișat niciun decolteu provocator, ci dimpotrivă, a ales o helancă pentru cina sa solo, scrie okmagazine.ro

Partenerul său de viață nu a însoțit-o, mai ales că este din nou prins cu probleme juridice.

ASAP Rocky, în vârstă de 35 de ani, este acuzat de uz de armă de foc, iar bărbatul a fost surprins la rândul său preocupat de cină, doar că el și-a cumpărat taco din Hollywood.

Așadar, sâmbătă seara cei doi au cinat separat, fiecare pe cont propriu. Acest lucru începe să stârnească îngrijorare în rândul fanilor artistei, întrucât a fost a doua oară în aceeași săptămână când cei doi au luat cina separat.

Rihanna, Profimedia (1) jpg

Joi, RiRi nu a mâncat singură totuși, ca acum, ci acompaniată de un grup de prietene, în West Hollywood. De asemenea, și ASAP a ieșit cu băieții.

Rihanna, Profimedia

Rihanna, Profimedia

Rapperul se pregătește de lansarea unui nou album, în timp ce are și probleme cu legea și înfățișări la tribunal. Iubitul Rihannei este acuzat că a folosit de două ori arme de foc.

Frumoasa Rihanna a născut în august 2023 al doilea său copil, o fetiță.

După băiețelul lor, RZA Athelson, care s-a născut pe 13 mai 2022, Rihanna și-a exprimat dorința de-a avea și o fetiță, într-un interviu pentru ”Essence” în 2019. "Sunt o femeie de culoare. Provin dintr-o femeie de culoare, care provine dintr-o femeie de culoare, care provine dintr-o femeie de culoare, care provine dintr-o femeie de culoare și voi da naștere unei femei de culoare. Este o chestie de la sine înțeleasă. Așa sunt eu. Este miezul a ceea ce sunt în spirit și în ADN." Ea a adăugat la vremea respectivă: "Mama mea este un exemplu incredibil de cum să lupți prin obstacole în viață. Sunt sigură că mama ei a învățat-o asta și așa voi fi și eu. Suntem impecabili, suntem speciali și lumea va trebui să se descurce cu asta".



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94074583053589