Aprilie 02, 2024
Rihanna abia așteaptă să devină mamă pentru a 3-a oară!
Antreprenoare de succes și vedetă în industria muzicală, autoarea hitului Umbrella își promovează noua colecție de lenjerie intimă Fenty „Savage Signature Script”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Și-a lăsat fanii muți de uimire, după ce a publicat mai multe imagini super HOT cu ea în cea mai proaspătă colecție de lenjerie intimă de la Fenty, în weekendul de Paște.

Superstarul în vârstă de 36 de ani, a cărei carieră muzicală a pierdut întâietatea, de când au apărut în viața sa fiii RZA și Riot, pe care îi are împreună cu partenerul său A$AP Rocky, a pozat în seturi foarte sexy, dantelate și pline de mister feminin, în culori deschise, alb și lila, scrie okmagazine.ro

Rihanna Fenty

Rihanna ”Bad girl Riri” își promovează cu această ocazie „Savage Signature Script”, colecția specială a brandului său. Și cine o poate promova mai bine decât ea însăși? Este o practică des întâlnită printre vedetele de la Hollywood. Mai mult, Fenty este un business foarte important pentru artistă, căci a transformat-o dintr-un om de rând într-o antreprenoare de top, cu o avere impresionantă, de milioane de dolari!

Rihanna Fenty

Este așadar o mamă realizată, care își permite să aibă cât de mulți copii vrea. Tocmai de aceea, Rihanna a recunoscut că nu se va opri la doi copii, mai cu seamă că își dorește foarte mult și o fiică.

Vedeta a detaliat E!News, pe covorul roșu de la petrecerea de lansare Fenty x Puma Creeper Phatty. Cântăreața de top a vorbit despre posibilitatea de a deveni mamă pentru a treia oară, poate chiar și a patra.

Rihanna Fenty

La întrebarea: „Există ceva ce nu ai făcut până acum?”, ea a răspuns: „Până la ora asta, nu am și fiice!”

Referindu-se cu pluralul ”fiice”, se înțelege că diva se va bucura de câți copii îi va fi dat să facă. Căci maternitatea îi place mult, adoră să fie însărcinată și face paradă cu sarcina ei. Și mai are un lucru care o definește. Anunță că e gravidă, când deja sarcina este foarte avansată și vizibilă. Așadar, omul surprizelor! Este doar o chestiune de timp până ce Riri va apărea din nou însărcinată.

Rihanna Fenty



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.3817586898804