Decembrie 23, 2020
Prințul William și Kate Middleton, acuzați că au încălcat carantina
Prințul William și Kate Middleton se află din nou în mijlocul unei controverse. Ei sunt acuzați că au încălcat involuntar regulile de carantină impuse în acest moment în Marea Britanie. Ducele și Ducesa de Cambridge au fost fotografiați zilele trecute în timp ce vizitau o instalație cu tematică de Crăciun, cunoscută sub numele de Luminate, un traseu frumos luminat prin pădurile locale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prințul William și Kate Middleton și copiii lor Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au fost fotografiați în compania Ducilor de Wessex și a familiei acestora – Lady Louise Windsor, în vârstă de 17 ani, și James Viscount Severn, în vârstă de 13 ani.

Cele două familii sunt acuzate că au încălcat involuntar regulile de carantină și de distanțare impuse în acest moment în Marea Britanie, zona Sandringham aflându-se în categoria Tier 2. Asta înseamnă că maxim 6 persoane, inclusiv copii, se pot întâlni în exterior dacă nu fac parte din aceeași gospodărie. În acest caz este vorba despre 9 persoane.

Persoana care vizita același loc și care a făcut pozele susține că aceștia au socializat pe întreaga durată a vizitei lor.

„Este clar că încălcau regulile Covid, în părerea mea, deoarece ei erau 9 oameni din două gospodării separate. Era foarte clar că se distrau și pentru ei era o seară în familie. Se vedea că toți cei 5 copii se simțeau foarte bine. Însă nu este deloc ok că pentru ei există o anumită regulă și pentru noi ceilalți alte reguli. Este chiar o încălcare flagrantă a regulilor”, a declarat persoana care a realizat fotografiile.

Conform regulilor de carantină și distanțare socială din Marea Britanie, „regula celor 6” interzice ca familiile să stea de vorbă cu alte familii chiar și în exterior, chiar și în cazul în care se întâlnesc întâmplător pe stradă.

O sursă apropiată familiei regale a declarat că această întâlnire nu a fost una intenționată, ambele familii ajungând și plecând separat după ce au vizitat zona. „Așa cum știe orice persoană care are copii mici, sunt momente, mai ales la o plimbare de 90 de minute, când este greu să ții copiii departe de ceilați copii din jur”, a mai precizat sursa. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1414866447449