Octombrie 31, 2023
Petrecere de Halloween în familia lui Tany Vander: "Fix 5 minute a durat petrecerea noastră"
Tany Vander și familia ei au sărbătorit Halloween-ul într-un mod inedit și plin de umor, distribuind imagini haioase cu costumele lor pe rețelele de socializare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta a dezvăluit detalii savuroase despre pregătirile pentru petrecere, arătând că planurile inițiale au avut parte de mici ajustări. 

În mesajul postat alături de imaginile de familie, Tany a scris:

"Happy Halloween! Istoria e următoarea, Adam tare a vrut să fie 'супер кот', doar că eu trebuia să fiu 'LadyBug' și tati 'Бражник' . Era super entuziasmat și nu mai avea răbdare să fie toate costumele gata, că până la urmă Супер кот nu a vrut să-și pună urechiușele, mie mi-a zis că Lady Bug nu trebuie să aibă burtica mare iar la Vasile masca nu e cum trebuie. Și vedeți în ultima poză că deja era supărat că vreau să-l fotografiez. Fix 5 minute a durat petrecerea noastră, fiindcă Adam a zis să-l dezbrac că nu îi este comod, lui Vasile îi era cald în mască de nu mai putea, iar eu de la perucă efectiv simțeam că iau foc. Iată și istoria Halloween-ului nostru."

Cu toate ajustările și momentele haioase, Tany Vander și familia sa au reușit să transforme această petrecere scurtă într-un moment memorabil și plin de zâmbete.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane 

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane 

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi text 

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94672298431396