Mai 01, 2023
Paulina Porizkova are un nou iubit la 58 de ani. Imaginea făcută publică i-a cucerit pe fani: „Meriți din plin”
Recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, Paulina Porizkova și-a surprins prietenii virtuali de curând, când a postat o fotografie în care apar umbrele ei și ale iubitului ei, cei doi sărutându-se.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”Dragostea este în aer”, a scris ea în dreptul fotografiei care a atras numeroase comentarii, transmite peroz.ro

”Felicitări, Paulina! Ție și noului partener. Condoleanțe celor 3,7 miliarde de bărbați”, „Îmi dai speranță în fiecare zi și mă ajuți să văd viața dintr-o perspectivă nouă”, „Când îl vom cunoaște?”, „Ce inspirație, ce frumos. Meriți din plin”, „Sunt atât de fericită pentru tine”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de prietenii virtuali.

Paulina Porizkova, 58, revealed that she has a new boyfriend. The model took to Instagram on Wednesday to share a romantic photos of their kissing shadows, writing, 'Love is in the air'

Cel mai probabil aceasta a apelat la acest truc din dorința de a-i păstra secretă identitatea noului partener.

Deși acum se declarată fericită, de curând, Paulina Porizkova, care a împlinit 58 de ani la începutul acestei luni, a vorbit despre experiențele ei în ceea ce privește ieșirile cu bărbați, care n-au fost tocmai plăcute. 

Paulina Porizkova, 58, revealed that she has a new boyfriend. The model took to Instagram on Wednesday to share a romantic photos of their kissing shadows, writing, 'Love is in the air'

„Nu glumesc, 75 la sută dintre bărbații cu care am ieșit la întâlniri mi-au spus, atunci când i-am întrebat ce a mers prost în relațiile lor anterioare, că fostele lor sufereau de tulburare bipolară”, a explicat ea, susținând că aceștia dădeau vina în totalitate pe femei, lucru cu care ea nu este de acord.

Cine este Paulina Porizkova

Paulina Porizkova s-a născut în Cehoslovacia, dar s-a stabilit în America. Este supermodel, actriță și scriitoare. La doar 18 ani, în 1984, a devenit prima femeie din Europa Centrală care a ajuns pe coperta revistei "Sports Illustrated Swimsuit Issue". Reușita a fost urmată de numeroase apariții în revistele de moda, defilări și shooting-uri și are în palmares nu mai puțin de 21 de apariții pe copertele Vogue.

Pe plan personal, ea și muzicianul Ric Ocasek din trupa The Cars au format unul dintre cele mai apreciate cupluri în anii '90. S-au cunoscut în 1984 pe platourile de filmare ale unui videoclip și s-au căsătorit cinci ani mai târziu. Muzicianul a murit în 2019, pe când cei doi se aflau în plin divorț.

Paulina Porizkova este mama a doi copii, Jonathan și Oliver Otcasek, iar în prezent, este o prezență activă pe Instagram, unde a strâns o comunitate de peste 500.000 de urmăritori. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6475512981415