Aprilie 04, 2024
Patric Hanganu își sărbătorește ziua de naștere și reflectează asupra evoluției sale: "Fără bani, fără haine și înghețat, dar cu o chitară în spate"
Astăzi Patric Hanganu își sărbătorește ziua de naștere. Interpretul a împlinit 27 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu această ocazie, Patric a transmis un mesaj emoționant, amintindu-și începuturile și evoluția sa în această călătorie numită viață.

Într-o postare sinceră pe rețelele de socializare, Hanganu a făcut o retrospectivă la drumul său, începând cu modul în care a strâns primii săi bani, acum zece ani. "Cu 10 ani în urmă aveam 2000 lei strânși de la orele lucrate ca hamal la piață și de la colindat și urat prin sat iarna de sărbători," a mărturisit el.

Mesajul său a fost unul de recunoștință și apreciere față de toți cei care l-au susținut și l-au înconjurat pe parcursul acestei călătorii

"Cu 10 ani in urmă aveam 2000 lei strânși de la orele lucrate ca hamal la piață și de la colindat și urat prin sat iarna de sărbători.

O sumă destul de mare pentru mine atunci din care trebuia să îmi iau o scurtă și papuci de iarnă pentru ca să nu mai merg la colegiu în pantofi.

Atunci am hotărât că acei bani o să îi cheltui pe o chitară la care defapt nici nu puteam să cânt.

A fost o hotărîre pe emoții care peste câteva zile când înghețam stând la stația de troleibuz în pantofii de vară mi-am dat seama ca nu a fost cea mai bună investiție pe atunci.

Și fără bani, și fără haine și înghețat dar cu o chitară în spate la care nici nu știam să cânt.

10 ani au trecut de atunci și am înțeles că acea “greșeală pe emoții” mi-a schimbat viața la un nivel la care nu am visat niciodată.

La fiecare periferie dintre ani vizualizez viața mea și înțeleg cât de multe greșeli am făcut dar și cât de multe rezultate frumoase am.

Ce pot să spune că nu m-am oprit niciodată și nu am avut frică să încerc, să pierd sau să greșesc.

Sunt fericit de viața care o am, de oamenii care mă înconjoară, cei care au plecat lăsându-mi lecții și cei care vin cu altele noi.

Mulțumesc părinților că mi-au inspirat un mod corect de a trăi și de a prețui lucruri important pentru mine.

Nu sunt perfect și nici nu vreau să fiu, altfel ce o să mai scrie cei de la ProTv.

La mulți ani mie, bine ai venit 27.

P.S. Ce repede s-au scurs 10 ani…", a scris Patric Hanganu pe rețelele de socializare.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81242489814758