Octombrie 23, 2023
Pamela Anderson dezvăluie motivul dureros pentru care a ales să renunțe la machiaj
Pamela Anderson, cunoscută pentru look-urile sale pline de farmec, a luat din nou cu asalt lumea modei, dar de data aceasta cu o schimbare plină de prospețime și îndrăzneală. La Săptămâna Modei de la Paris, Anderson a prezentat un look uimitor, fără machiaj, care i-a lăsat pe mulți înmărmuriți.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe 27 septembrie, Pamela Anderson a defilat fără urmă de machiaj pe podiumul show-ului The Row și a continuat să poarte același look natural la show-ul Isabel Marant în ziua următoare. Cu un aer încrezător și fericit, Anderson și-a continuat drumul fără machiaj, captivând publicul la defilările Vivienne Westwood și Victoria Beckham pe 30 septembrie. Apariția ei radiantă și fără filtru a trimis un mesaj puternic lumii modei și nu numai, scrie avantaje.ro

Într-o postare pe Instagram din timpul petrecut la Săptămâna Modei de la Paris, Anderson a împărtășit: “O aventură în Paris cu ochi proaspeți… Există frumusețe în acceptarea de sine, în imperfecțiune și în iubire”. Aceste cuvinte reflectă călătoria ei către îmbrățișarea sinelui ei autentic și celebrarea imperfecțiunilor. Alegerea ei de a renunța la machiaj demonstrează o formă autentică și inspirată de acceptare de sine.

Pamela Anderson dezvăluie motivul dureros pentru care a ales să renunțe la machiaj

Apariția fără machiaj a Pamelei Anderson nu a trecut neobservată, actrița Jamie Lee Curtis catalogând-o drept o “revoluție a frumuseții naturale”. Curtis a lăudat-o pe Anderson pentru curajul și rebeliunea ei în fața presiunilor și standardelor stabilite de industria modei. Este clar că decizia lui Anderson de a-și accepta frumusețea naturală a atins o coardă sensibilă în rândul multora care îi admiră autenticitatea și sfidarea normelor convenționale.

Experiența fără machiaj a Pamelei Anderson are un istoric emoționant. Ea a dezvăluit că decesul artistei sale de machiaj, Alexis Vogel, care a pierdut lupta cu cancerul la sân, a jucat un rol important în decizia sa. Vedeta a împărtășit cu revista Elle că absența machiajului a fost eliberatoare, distractivă și puțin rebelă, mai scrie sursa citată anterior. Într-o lume a machiajelor extravagante, Pamela Anderson a ales să meargă împotriva curentului.

Pamela Anderson yellow dress

Pamela Anderson a declarat cu pasiune că urmărirea tinereții este zadarnică și, în schimb, încurajează acceptarea fiecărui moment. Ea iese cu încredere pe ușă ca ea însăși, considerând că este eliberator și împuternicitor să se îmbrace pentru propria satisfacție, mai degrabă decât să se conformeze așteptărilor altora. „O simt ca o ușurare, era o greutate de pe umeri și chiar îmi place mai mult. Acum mă îmbrac pentru mine, nu pentru ceilalți.”

Francois Goize/WWD via Getty Pamela Anderson attends the Victoria Beckham show at Paris Fashion Week



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.56478691101074