Septembrie 05, 2023
O influencerița celebră care a născut în timp ce făcea live pe Instagram. Tânăra a adus pe lume un băiețel
O influenceriță celebră și-a surprins fanii în timp ce aducea pe lume un băiețel într-o transmisiune live pe platforma de socializare Instagram. Evenimentul a stârnit un val de entuziasm și emoție în rândul admiratorilor ei, iar nașterea în timp real a oferit o perspectivă unică asupra acestui moment important din viața ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chrisean Rock, influencerița celebră și cântăreața în vogă, a adus pe lume un băiețel într-un moment cu adevărat special, transmis live pe platforma de socializare Instagram. Tânăra și-a surprins fanii cu acest moment unic, arătându-le în timp real emoțiile și bucuria maternității.

Vestea nașterii a devenit rapid virală pe rețelele sociale, iar fanii ei au „inundat” postările cu felicitări și mesaje de bun venit pentru noul membru al familiei, scrie spynews.ro

Pentru Chrisean Rock, această naștere este un moment cu atât mai special cu cât viața ei personală a atras mereu atenția presei și a fanilor. Influencerița a fost cunoscută în trecut pentru relația tumultuoasă cu fostul ei partener, Blueface, care a fost deseori marcată de conflicte și incidente violente.

Chrisean Rock, al cărei nume real este Chrisean Malone, s-a născut pe 14 martie 2000, în Baltimore, Maryland, Statele Unite. Influencerița are cetățenie americană și își urmează religia creștinismului. Mai multe informații despre familia și copilăria ei nu sunt disponibile pe internet.

În ceea ce privește educația sa, Chrisean Rock și-a finalizat studiile secundare la Brainerd High School din Brainerd, Minnesota.

Colaj Chrisean Rock, influencerița care a născut în timp ce făcea live pe Instagram

VIDEO AICI

Chrisean Rock, influencerița care a născut în timp ce făcea live pe Instagram 

Chrisean Rock, influencerița care a născut în timp ce făcea live pe Instagram 

Chrisean Rock, influencerița care a născut în timp ce făcea live pe Instagram

Ce a făcut artista după absolvirea liceului

Cariera ei este dominată de muzică, devenind o compozitoare și cântăreață cunoscută.

După absolvirea liceului, și-a concentrat eforturile asupra dezvoltării carierei sale muzicale. Influencerița a lansat o serie de single-uri și videoclipuri muzicale care au atras atenția publicului.

Printre cele mai cunoscute melodii se numără "Rainy Days," "Word to my brother," "Lovely," și "Adin Ross Disstrack." De asemenea, artista are un canal activ pe YouTube, "ChriseanRock," unde postează în mod regulat videoclipuri muzicale noi și conținut original.

Influencerița este urmărită pe Instagram de 4,6 milioane de fani. Tânăra este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente speciale cu persoanele care o au la follow. Vedeta se bucură de mult succes.

3rd Annual Hollywood Unlocked Impact Awards



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68754506111145