Iulie 03, 2023
O îndrăgită artistă ar fi fost îngropată de vie. A avut parte de o moarte cumplită
A fost una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară, însă a avut o moarte cumplită. Au existat zvonuri de-a lungul timpului cum că ar fi fost îngropată de vie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vorbim despre Ileana Sărăroiu, supranumită de unii drept „crizantema de aur a muzicii românești” sau „regina neîncoronată a cântecului de cârciumă”. Artista a avut o moarte fulegătoare la vârsta de doar 42 de ani, în timp ce făcea ce iubea cel mai mult: câtând. Artista s-a stins în timp ce cânta la o nuntă din comuna Unirea, județul Călărași. Motivul? Suferise un atac cerebral, scrie click.ro

Potrivit Adevărul, artista fusese suprasolicitată după cum spunea chiar mireasa la nunta căreia Ileana Sărăroiu a susținut ultima sa cântare: „Mi-aduc aminte ca şi când ar fi fost ieri. Artista fusese tocmită de socrul meu să vină în jurul orei 22:00. S-a ţinut de cuvânt, deşi fusese foarte solicitată în acea zi. Mai avusese un concert în ţară.” După doar 45 de minute de concert, artista a spus că se simte rău și că nu mai poate continua, cerându-și scuze de la nuntași. Acelea au fost ultimele cuvinte însă. 

1 ileana sararoiu jpeg 

Chiar lângă ea se afla proprietarul salonului unde avea loc petrecerea. Omul când a auzit că nu se simte bine, a sprijinit-o să coboare de pe scenă. Acestea au fost ultimele cuvinte pe care le-a spus. De aici a intervenit nenorocirea. Ştiu că nu a mai fost conştientă nicio secundă şi că şi-a dat sufletul până la ieşirea din comună în ambulanţa care fusese alertată s-o transporte la spitalul din Călăraşi”, potrivit sursei citate. 

De la acel moment cumplit, au trecut 44 de ani, însă și până în ziua de azi zvonurile despre moartea prematură a artistei continuă să uimească oamenii. Se pare că în jurul morții sale s-au țesut o mulțime de povești, care mai de care mai înfiorătoare. S-a spus, la un moment dat, că trupul său a fost deshumat, iar cadavrul său a fost găsit răsucit, cu părul smuls și cu interiorul sicriului plin de scrijelituri făcute cu unghiile. Toate acestea lucruri au fost negate de apropiații artistei. La un moment dat, Maria Dragomiroiu, a cărei nașă a fost Ileana Sărăroiu, a spus că artista fusese într-adevăr deshumată, dar dintr-un alt motiv decât au speculat oamenii. Familia a vrut să îi mute mormântul pentru că se afla la doi metri de toaleta cimitirului. Mai mult decât atât, acesteia i se făcuse deja autopsia și fusese îmbălsămată, așa că legendele au rămas doar legende. 



citeste și
SQL exec time = 3.3223776817322