Iunie 15, 2023
Nicki Minaj, operație estetică radicală! Puține femei au curajul să facă asta
Nicki Minaj (40 de ani) și-a șocat fanii cu noul său look! Aceasta a avut curaj să apeleze la o operație estetică pe care nu multe femei au curaj să o facă. Cântăreața este fericită că a luat această decizie radicală.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Deși cele mai multe femei își doresc un bust cât mai generos, Nicki Minaj  a vrut contrariul. Cântăreața americană, care are o avere de 100 milioane de dolari, a apelat la o operație chirurgicală de micșorare a sânilor.

Mulțumită de rezultat, artista le-a arătat fanilor ei cum arată noul său bust, mult mai mic față de cum era înainte. „Am sâni noi”, a scris ea în dreptul videoclipului publicat pe Instagram.

Nicki Minaj: The queen of rap's career in photos

Intervenția chirurgicală, cunoscută sub numele de reducție mamară, este o procedură care îndepărtează grăsimea și țesutul din piept, rezultând sâni mai mici. Multe femei apelează la o astfel de operație din diverse motive, cele mai multe motivând că sânii mari le provoacă dureri extreme de spate, însă există și numeroase persoane care își fac reducție mamară în scop estetic. O astfel de operație estetică ajunge să coste între 6.000-10.000 de dolari, în Statele Unite ale Americii, în funcție de cât de dificil este cazul, potrivit cost.sidecarhealth.com.

Nicki Minaj nu a explicat încă de ce a apelat la această procedură, dar pare mult mai fericită în pielea ei acum. Își dorea această operație de aproximativ un an. 

„Nu o să vă mint, cineva mi-a spus să-mi scot sânii. Și am spus: Nu, nu încă. Și da, cred că într-adevăr avea dreptate. Ar fi trebuit să mă grăbesc și să îi micșorez. Este sezonul cupelor A”, a declarat ea în mai anul trecut, într-un LIVE pe pagina sa oficială de Instagram.

Nu este singura vedetă care a făcut o astfel de operație. Doja Cat a dezvăluit, în martie, că și-a făcut reducție mamară și liposucție.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90148711204529