Septembrie 14, 2022
Mutilate de Botox și bisturiu, ele sunt vedetele care regretă intervențiile estetice
Deși chirurgia plastică și-a dovedit de multe ori limitele și chiar contraindicațiile, vedetele continuă să vâneze tinerețea fără bătrânețe, indiferent de consecințe

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Am fi zis că după atâtea cazuri de „așa nu“, Hollywoodul va învăța ceva din lecția celor mutilați de Botox și bisturiu și fie va căuta alte metode neinvazive de păstrare a tinereții (creme, tratamente, proceduri asistate de noile tehnologii), fie va îmbrățișa ideea de îmbătrânire firească, care aduce cu sine și alte roluri, nu doar cele de sex simboluri ale marelui ecran.

Colaj Heather Locklear jpg

Dar nu, cei mai mulți refuză să vadă cum timpul le modifică înfățișarea și, privind spre gloria unor ani trecuți, luptă din răsputeri să învingă inevitabilul. Dar lupta cu ridurile și cu gravitația nu e tocmai ușoară și, deși pare că soluția se găsește în cabinetele medicilor esteticieni, toate acele intervenții invazive nu fac decât să adâncească problema și să lase urme mult mai adânci decât cele deja vizibile.

Și ne-am aștepta, desigur, ca aceste decizii eronate să fie luate de starlete, de actori pe care nu-i mai caută nimeni sau de... neveste disperate. Ei bine, se întâmplă chiar și la case mai mari, unde s-a cuibărit deznădejdea, scăderea stimei de sine sau poate... vreun divorț dureros, pentru care leacul pare a se găsi în acel chip tânăr sau acel trup fit de altădată.

Maria Shriver

Maria Shriver (2) jpg

Maria Shriver jpg

Pe fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger chiar n-o bănuiam de astfel de practici. Și asta pentru că întotdeauna a fost o femeie îngrijită și atentă la imaginea ei, ba mai mult, provine din acel filon al femeilor din vestita familie -Kennedy, care și-au purtat mereu cu mândrie moștenirea genetică.

Cunoscută jurnalistă a postului NBC, activistă ferventă și fostă „Primă Doamnă“ a Californiei, în perioada în care Arnold Schwarzenegger a fost ales guvernator al statului, Maria Shriver era de-o frumusețe tipic americană, la care se raportau multe femei. Fiica diplomatului american Sargent Shriver și a surorii fostului președinte John F. Kennedy, Eunice, ea era un etalon pentru femeile de carieră și un model între jurnaliste, după ce a reușit să obțină interviuri de la Fidel Castro, Sarah Ferguson, Magic Johnson ș.a.

În 2011, după un val de zvonuri legate de faptul că Arnold ar fi avut un copil din flori cu bona copiilor lor, a cerut divorțul. Iar de-atunci, a început și declinul. Al lui, profesional, al ei, psihologic. În anii ce-au urmat, pentru Arnold devenea imposibil de negat ceea ce era deja evident: copilul bonei, Joseph Baena (24), era al lui. Iar Maria îl ura tot mai mult pentru că, deși și ea are patru copii cu Schwarzenegger, pe Katherine (32), Christina (31), Patrick (28) și pe Christopher (24), mezinul bastard îi seamănă leit. Totodată, lupta în instanță pentru împărțirea averii de 400 de milioane de dolari a dus la o încrâncenare de ambele părți. Într-un final, după 10 ani, au ajuns la un consens secret. Și culmea este că, după tot tăvălugul mediatic, acum Maria şi Arnold sunt văzuţi adesea împreună la evenimentele din familie, de la care nu lipseşte nici Joseph, care lucrează în prezent în domeniul imobiliar.

Însă, la capătul acestei lupte, vedem și urmele lăsate de ea: o Maria Shriver vizibil îmbătrânită, dar nu neapărat de ridurile inerente, cât de un apel nefericit la chirurgia plastică, care i-a lăsat un chip de „alien“. Ea a fost surprinsă absolut întâmplător într-o după-amiază în Santa Monica, traversând spre mașină dinspre șantierul unde își construiește o nouă casă. Îmbrăcată sport, dar cu părul neglijent și ieșită din casă fără machiaj, paparazzi nici n-au fost siguri că e ea, până n-au verificat mașina în care s-a urcat. Iar cei care au văzut-o așa au fost consternați de transformare. Să fie chia ea, Maria cea odată invidiată pentru frumusețea sa?

Heather Locklear

Heather Locklear jpg

Heather Locklear (2) jpg

O altă vedetă care și-a desconsiderat frumusețea naturală, atât de prezentă în visele bărbaților și atât de invidiată de alte femei, este fosta blondă sexy din serialul „Melrose Place“. Heather Locklear s-a schimbat enorm față de perioada în care ajunsese una dintre cele mai dorite dive de la Hollywood. Primele schimonosiri i le-au provocat drogurile, pe care le-a consumat periculos de mult timp, ea petrecând poate cel mai mult internată la dezintoxicare decât orice altă vedetă. Probabil și partenerii săi, Richie Sambora şi Tommy Lee, i-au alimentat acest stil de viață îmbibat cu stupefiante, dar curios este că nici măcar fiica sa, Ava Sambora, n-a avut puterea s-o oprească din viciul ei. Încercând să-și recapete frumusețea odată proverbială, Heather Locklear a obținut efectul invers, de chip de pisică, tipic celor care apelează prea mult la liftingul facial. De bine, de rău, acum, la vârsta de 60 de ani, și-a reactivat o veche iubire din liceu, Chris Heisser, cu care s-a logodit în urmă cu doi ani și care a reușit s-o țină departe, în acest răstimp, de tot ce e nociv. Din păcate, însă, lupta ei personală a săpat adânc în chipul ei, cu efecte ireversibile.

Lisa Rinna

Lisa Rinna jpg

Lisa Rinna (2) jpg

Un alt eșec al intervențiilor estetice se poate citi mare pe chipul odată atât de frumos al colegei de platou a lui Heather Locklear. La rândul ei devenită cunoscută odată cu rolul din „Melrose Place“, Lisa Rinna a vrut să fie în trend cu fetele care și-au mărit buzele, apelând la silicon. După intervenții repetate, gura ei a căpătat celebrul aspect de „cioc de rață“ și, în timp, buza superioară a început să se deformeze și să cadă. Într-un moment de sinceritate, actrița de 58 de ani a recunoscut că a greşit atunci când a decis să îşi corecteze atât de mult faţa și și-a micşorat buzele. „Am fost nebună că le-am atins. La început, însă, totul a fost minunat“, a spus ea cu regret. Însă, chiar dacă și-a promis că va renunța la silicon, botoxul rămâne dependența ei vădită.

Lara Flynn Boyle

Lara Flynn Boyle jpg

Lara Flynn Boyle (2) jpg

„În căutarea frumuseții pierdute“ ar putea fi titlul în care ea ar fi protagonistă. Căci, în viața reală, sex simbolul anilor ’90 chiar și-a bătut joc de toată moștenirea ei genetică, transformându-se din iconul lansat odată cu serialul „Twin Peaks“ într-o femeie cu chip buhăit, cu pomeții nefiresc de umflați și cu linia feței căzută. Acesta este rezultatul operațiilor estetice, al injecțiilor cu Botox, al consumului de alcool și al fumatulului. După ani în care s-a îngrășat și a slăbit foarte mult, Lara Flynn Boyle are apariții publice foarte rare, devenind „o pradă“ prețioasă pentru paparazzi. Iese pe stradă doar ca să-și plimbe câinele sau la cumpărături, de cele mai multe ori purtând haine și ochelari de soare care o ajută să se „camufleze“. Iar acum, de când cu pandemia, și masca are rolul ei, să acopere imperfecțiunile feței exact acolo unde sunt mai evidente.

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85674715042114