Martie 09, 2023
Motivul pentru care Enrique Iglesias nu a mai vorbit cu tatăl său, Julio, timp de un deceniu. Cariera l-a îndepărtat de părinte: ”Am suferit...”
Enrique Iglesias este un star internațional, dar succesul nu l-a făcut să aibă cea mai bună relație cu tatăl său, Julio. Cei doi nu și-au vorbit timp de un deceniu, apoi, relațiile au început să devină mai bune.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Enrique Iglesias a devenit un star latino la sfârșitul anilor '90 și a ajuns să fie cunoscut în toată lumea datorită hit-urilor sale. Deși succes l-a ajutat în viață, tot el l-a îndepărtat de tatăl său. Cei doi nu și-au vorbit timp de un deceniu, scrie spynews.ro

Enrique Iglesias se retrage din muzică

Artistul va lansa ultimul album și va marca sfârșitul carierei sale. Enrique Iglesias a povestit ultimul său album, Final (vol. 1), reprezintă finalul carierei sale muzicale. A transmis că este foarte epuizant și va continua să scrie cântece cu care să bucure publicul. Decizia a fost luată în urmă cu mai mulți ani, el dorindu-și să petreacă mai mult timp alături de familia sa, tenismena Anna Kournikova.

"Simt că sunt în acest capitol al vieții mele în care să fac un album este un proces epuizant pentru mine. Voi continua să scriu cântece, așa cum am spus, și s-ar putea să mai scot muzică în viitor, doar că nu va mai fi în formatul unui album”, i-a spus lui Zane Lowe de la Apple Music.

Enrique Iglesias estuvo 10 años sin hablar con su padre, Julio Iglesias

Artistul nu a vorbit cu tatăl său timp de un deceniu

Julio Iglesias, tatăl său, este un artist cunoscut la nivel internațional și nu există o persoană care să nu fi auzit de el. Enrique și-a dorit să aibă o carieră la fel de răsunătoare, iar la 18 ani a plecat de acasă și nu a mai vorbit cu părintele său.

Motivul pentru care Enrique Iglesias nu a mai vorbit cu tatăl său, Julio, timp de un deceniu. Cariera l-a îndepărtat de părinte: ”Am suferit...”

"La 18 ani, m-am despărțit complet de familia mea și a fost dificil. Am plecat și timp de zece ani nu am avut absolut niciun contact cu tatăl meu. Am suferit foarte mult. Dar ceea ce am simțit pentru muzica mea mi-a dat putere. Și, mai presus de toate, am urmărit să o fac în felul meu",", a spus Enrique Iglesis pentru ICON.

Deși împărtășeau aceeași pasiune pentru muzică, între ei au existat mai multe divergențe și nu au mai vorbit o perioadă lungă. După această perioadă, relație dintre tată și fiu s-a mai liniștit și s-au reîntâlnit în 2020, când au avut o conversație frumoasă.

În presa internațională s-a speculat că Julio Iglesias nu-și cunoaște cei 3 nepoți, gemenii Nicholas și Lucy și mezina Mary. Artistul a transmis că el îi știe foarte bine, iar zvonurile sunt doar minciuni.

Motivul pentru care Enrique Iglesias nu a mai vorbit cu tatăl său, Julio, timp de un deceniu. Cariera l-a îndepărtat de părinte: ”Am suferit...”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7418360710144