Noiembrie 01, 2023
Molly Hurwitz, fosta logodnică a lui Matthew Perry, primele reacții după moartea acestuia
Fosta logodnică a lui Matthew Perry, Molly Hurwitz, a vorbit după ce a aflat sâmbătă vestea morții actorului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

“I-ar fi plăcut că lumea vorbește despre cât de talentat a fost. Și chiar a fost foarte talentat”, a scris ea prin intermediul Instagram luni, scrie avantaje.ro

Starul din “Friends” a fost găsit mort în urma unui aparent înec într-un jacuzzi din casa sa din Los Angeles. El avea 54 de ani.

Managerul literar, care a avut o relație cu Matthew Perry din 2018 până în 2021, a continuat să îl descrie pe regretatul actor ca fiind un om “complicat”.

„Deși l-am iubit mai mult decât puteam înțelege, era complicat și mi-a provocat o durere cum nu am mai cunoscut niciodată. Nimeni în viața mea de adult nu a avut un impact mai profund asupra mea decât Matthew Langford Perry. Am o imensă recunoștință pentru asta, pentru tot ceea ce am învățat din relația noastră”, a adăugat ea.

Matthew Perry et sa fiancée Molly Hurwitz se séparent 6 mois après ...

Hurwitz și-a amintit, de asemenea, despre revederea serialului “Friends” cu Matthew Perry înainte de specialul de reuniune care a avut premiera pe HBO Max în 2021. Actorul a jucat celebru Chandler Bing în sitcomul de succes timp de 10 sezoane.

„’La naiba, am fost atât de bun!!!…Vezi ce am făcut acolo????”, și-a amintit că a spus Perry.

“Ne-am derulat și am studiat scenele”, a continuat ea. “Respectul și aprecierea noastră pentru umor este ceva care ne-a legat. Să fiu cu el în timp ce își redescoperea strălucirea a fost magic”.

„Matty, mă simt ușurată de faptul că ești împăcat. Cu sinceritate, Moll-o-Rama(…fication)”, a încheiat ea.

Perry a lăudat-o pe Hurwitz în timpul cât au fost împreună, numind-o “cea mai grozavă femeie de pe fața pământului”.

Nekad i sad - uporedite prošli i sadašnji izgled glumaca serije ...

Cei doi și-au anulat logodna în iunie 2021 – la un an după ce el s-a pus în genunchi.

„Uneori, lucrurile pur și simplu nu funcționează, iar acesta este unul dintre ele”, a declarat el pentru People la acea vreme. “Îi doresc lui Molly tot ce e mai bun”

Între timp, și alți apropiați ai lui Perry au împărtășit mesaje de regret după aflarea veștii morții sale, inclusiv colegii săi din “Friends”.

“Suntem cu toții complet devastați de pierderea lui Matthew. Am fost mai mult decât niște colegi de distribuție. Suntem o familie”, au declarat luni Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox și Matt LeBlanc într-o declarație pentru People.

Matthew Perry & Fiancée Molly Hurwitz Call Off Engagement - Access

“Sunt atât de multe de spus, dar chiar acum vom acorda un moment pentru a plânge și a procesa această pierdere insondabilă”, au continuat ei.

“În timp, vom spune mai multe, când și cum vom putea. Deocamdată, gândurile noastre și dragostea noastră sunt alături de familia lui Matty, de prietenii săi și de toți cei care l-au iubit în întreaga lume.”

Matthew Perry a lăsat în urmă părinții săi, John Bennet Perry și Suzanne Perry Morrison, și cinci frați vitregi.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88496971130371