Noiembrie 12, 2021
Matthew McConaughey, declarație oficială despre vaccinarea copiilor anti-Covid
Celebrul actor de la Hollywood a vorbit despre decizia sa privitor la vaccinarea copiilor săi, iar declarațiile lui fac înconjurul lumii!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Necesitatea vaccinării copiilor anti-Covid provoacă discuţii aprinse printre părinţi. Matthew McConaughey, care la fel este părinte, a declarat că nu-și va vaccina copiii. Actorul spune că are nevoie de mai multe informații despre vaccin.

Menționăm, că atât el, cât şi soţia sa, Camila Alves, şi-au făcut ambele doze. Totuși, Matthew care este tatăl a trei copii cu vârstele de 8, 11, 13 ani nu susţine vaccinarea obligatorie a copiilor. McConaughy a făcut aceste comentarii după ce autoritatea sanitară din Statele Unite a aprobat vaccinarea cu serul Pfizer şi la copiii cu vârste curprinse între 5 şi 11 ani.

El a mai adăugat că vaccinarea ar trebui să fie o decizie personală şi nu forţată, iar el şi soţia sa au ales să se vaccineze pentru că aşa au simţit. „Eu m-am vaccinat. Soţia mea s-a vaccinat. Nu am făcut-o pentru că cineva mi-a spus că trebuie s-o fac. Am ales eu s-o fac.”

Un purtător de cuvânt al lui Matthew McConaughey a clarificat ulterior că actorul se referea la copiii sub 12 ani, care au devenit eligibili pentru vaccin recent.

Cel mai mare copil al lui McConaughey, Levi, în vârstă de 13 ani, este vaccinat, potrivit New York Times. McConaughey are doi copii sub 12 ani.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.5873715877533