Martie 05, 2024
Marina Cârnaț: "Cum reușesc ca mama a 9 să le împlinesc atât de armonios pe toate?"
Marina Cârnaț, cunoscuta bloggeriță și mamă a nouă copii, se află într-o călătorie de afaceri alături de soțul ei, Teodor, în Republica Dominicană.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu peste 271 de mii de urmăritori, Marina este recunoscută pentru postările sale utile despre viața de familie, educație, afaceri și time management.

Chiar și la mii de kilometri distanță, Marina nu ezită să ofere o doză de inspirație și motivare pentru femeile care jonglează cu rolurile de mamă și antreprenor. Într-o postare recentă pe blogul ei, Marina dezvăluie secretul succesului său în gestionarea armonioasă a tuturor responsabilităților.

"Pentru mulți, ideea de a fi mamă și antreprenor poate părea descurajatoare. Dar pentru acele mame care îmbrățișează ambele roluri, fiecare zi este o demonstrație a puterii, rezilienței (îmi place cuvântul asta) și dedicației lor.

Faptul că ai copii nu ar trebui să fie niciodată considerat un impediment în drumul către succesul în afaceri. Dimpotrivă, copiii mei sunt o sursă de inspirație și motivare incredibilă. Ei ne amintesc de importanța muncii noastre, ne alimentează cu energia și pasiunea de a face lucruri mari și ne arată că nimic nu este imposibil atunci când avem scopul și determinarea corect setată.

Cum reușesc ca mama a 9 să le împlinesc atât de armonios pe toate? Secretul constă în planificare atentă, prioritizare și flexibilitate. V-am mai spus asta pe story de multe ori. Totuși, echilibrul între viața de cariera și cea personală este esențială și am căutat o astfel de cariera unde nu as fi nevoită să renunț la niciuna dintre ele pentru a reusi frumos.

De la organizarea programelor zilnice la delegarea responsabilităților și, uneori, chiar la lucrul până târziu în noapte, cu sugarul cu mine peste tot si in toate, eu demonstrez că nu există limite atunci când vine vorba de atingerea obiectivelor familiei noastre.

Mamicilor, nu există nimic mai puternic decât dragostea de familie combinata perfect cu creșterea ta profesională.", a povestit Marina Cârnaț, pe pagina sa de Instagram.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84268403053284