Martie 14, 2024
Marc Anthony și Nadia Ferreira și-au arătat pentru prima oară fiul! Micuțul e adorabil
Din fericire, băiețelul a moștenit frumoșii ochi albaștri ai mamei sale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nadia Ferreira și Marc Anthony își savurează din plin statutul de părinți ai adorabilului băiețel Marco. Este primul copil al cuplului și a fost ținut până acum departe de ochii lumii, căci toate imaginile erau postate când micuțul stătea cu spatele.

Cele două vedete au decis însă să se mândrească public cu băiețelul lor, care are ochii electrizați ai mamei sale, superbul model din Paraguay.

Însăși fosta concurentă la Miss Univers a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu micuțul: ”Nouă lunițe fericite! Ești tot pentru mine. Mami și tati te iubesc!”, a scris Nadia Ferreira pe Instagram, în dreptul imaginii, scrie okmagazine.ro

Fiul lui Marc Anthony PNG

”Marquitos”, cum este alintat băiețelul, primul lor copil, este atât de drăgălaș cu piciorușele la vedere, încălțat cu o pereche de ghete Nike.

Iată deci, așa au ales să-i facă prezentarea oficială.

Marc Anthony s-a căsătorit cu tinerica sa iubită Nadia Ferreira la Miami, la sfârșitul lunii ianuarie, 2023. Nunta lor a fost una fastuoasă, înțesată de vedete.

Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram

Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram

Marc Anthony a fost căsătorit anterior cu Dayanara Torres (2000 – 2004), Jennifer Lopez (2004-2014) și Shannon De Lima (2014 to 2017).

Marc Anthony a cerut-o în căsătorie pe frumoasa Nadia Ferreira în luna mai a anului 2022. Iubirea lor s-a aprins foarte repede, au devenit rapid de nedespărțit. Deși mulți nu le dădeau multe șanse poveștii lor de iubire, iată că se înțeleg încă de minune și sunt vrăjiți amândoi de minunatul copilaș pe care îl au împreună.

Marc Anthony este și tatăl gemenilor lui Jennifer Lopez, însă pe aceștia îi vede foarte rar. Cumva, tacit, a lăsat locul de tată liber și a fost ocupat de familistul Ben Affleck, actualul soț al lui J Lo, care este minunat atât cu propriii săi copii, cât și cu cei vitregi, ai soției Jennifer Lopez.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.8062241077423