Aprilie 08, 2024
Mara Ognean îi aduce acuzații dure Iulianei Beregoi! Influencerița nu își iartă fosta prietenă pentru că i l-ar fi „furat” pe Ceanu
Mara Ogean îi aduce acuzații dure Iulianei Beregoi, la ceva timp după ce părea că apele s-au mai liniștit între ele.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Războiul” dintre Mara Ognean și Iuliana Beregoi era viral pe rețelele de socializare, în urmă cu ceva timp. Cântăreața din Republica Moldova era atunci acuzată de fosta ei prietenă că s-ar fi cuplat cu Ceanu Zheng, fostul iubit al acesteia, imediat după ce doi s-au despărțit. Deși au trecut aproape doi ani de atunci, Mara Ognean nu a dat uitării toate cele întâmplate și îi aduce din nou acuzații Iulianei. 

În podcast-ul moderat de Dilinca, o cunoscută vloggeriță, Mara Ognean a vorbit despre prietenia dintre ea și Iuliana Beregoi, dar și cum aceasta ar fi trădat-o și ar fi intrat într-o relație cu fostul ei iubit, Ceanu Zheng, scrie wowbiz.ro

Mara Ognean afirmă acum că artista din Republica Moldova nu numai că i-ar fi „furat” iubitul, ci și-ar fi făcut și un tatuaj identic cu al ei, situat în aceeași zonă a corpului. Mai mult, influencerița a povestit că ea și Iuliana Beregoi erau prietene foarte bune și că, deși cântăreața știa foarte bine ce sentimente are ea pentru Ceanu, nu a ținut cont de nimic și s-ar fi cuplat cu TikToker-ul.

A dat cartile pe fata! Ce spune fosta iubita a lui Ceanu Zheng despre ...

„Dilinca: Faza cu Iuliana(n.r.

Beregoi). (…) Ce s-a întâmplat, din punctul tău de vedere? Parcă mai dădeai aluzii legate de ea, cu tatuajul. (…)

Mara: Te-ai cuplat cu fostul meu iubit și ți-ai făcut același tatuaj ca mine, în același loc?! Ea, ca om, am crezut că e super ok, mă susținea. Fix înainte ca ea să fie cu el, eu cu Ceanu ne împăcaserăm ca prieteni și eu începusem să-mi aprind din nou sentimentele pentru el.

Eu chiar voiam să mă împac cu el și sufeream după el. Îmi dădusem seama că noi, când eram mici, am făcut niște greșeli de copii. Voiam să repar lucrurile și îi povesteam ei și îi ziceam: ”Chiar îl iubesc, chiar dacă a trecut atâta timp, simt că e ceva între noi”. Și ea îmi zicea: ”Ce ai fată? După tot ce ți-a făcut?! Cum să te împaci cu el?”. Doua zile mai târziu… Pe mine m-a deranjat că am și întrebat-o de foarte multe ori dacă îi place de el și spunea că nu.

Dilinca: Te mințea pe față”, a povestit Mara Ogean, la podcastul Dilincăi.Mara Ognean

Când a aflat Mara Ognean despre relația dintre Iuliana Beregoi și Ceanu Zheng?

Deși Iuliana Beregoi și Ceanu Zheng nu au confirmat niciodată zvonurile privind presupusa lor poveste de iubire, Mara Ognean a ieșit de mai multe ori în public și a povestit că cei doi ar fi împreună.

În podcast-ul Dilincăi, influencerița a mărturisit că și-a dat seama că Iuliana și Ceanu formează un cuplu chiar la ziua de naștere a cântăreței, atunci când cei doi s-ar fi sărutat.

Iuliana Beregoi - impreuna cu un chinez chipes? Presa din Romania ...

„Mara: Eu am aflat că sunt împreună când s-au sărutat la ziua ei. După m-am dus la bar și am băut ca nebuna.

Dilinca: Tu le-ai făcut cunoștință?

Mara: Da.

Dilinca: Și voi erați super apropiate până atunci?

Mara: Da, eram prietene bune.

Dilinca: Știu că mergeai la ea la Moldova, venea ea la tine”,



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88769578933716