Octombrie 23, 2023
Maluma va deveni tată! Artistul a dezvăluit sexul și numele inedit al bebelușului
Maluma și iubita lui, Susana Gomez, au anunțat fericiți că vor deveni părinți. Cântărețul le-a oferit fanilor marea veste chiar în timpul concertului din Washington, prin videoclipul piesei „Procura”, care a dezvăluit și sexul și numele bebelușului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Unul dintre cei mai iubiți artiști internaționali le-a făcut fanilor lui cea mai frumoasă surpriză. Aseară, în timpul concertului, prin intermediul videoclipului piesei „Procura”, le-a împărtășit acestora că un nou capitol al vieții deja a început pentru el și Susana. Mai mult decât atât, a dezvăluit că vor fi părinții unei fetițe pe nume Paris, scrie click.ro

Maluma, fericire fără margini!

În videoclipul cu pricina apar mai multe imagini cu Maluma și iubita sa în ipostaze emoționante. Într-una dintre scene, artistul este ilustrat în timp ce atinge burtica de gravidă a Susanei. Următoarele scene îi arată pe ambii în cabinetul medicului care face o ecografie viitoarei mămici. 

Maluma touches fans with photos prior to the arrival of his daughter

Maluma și Susana vor fi părinții unei fetițe 

În ciuda faptului că artistul mereu a preferat să își țină viața personală cât mai departe de ochii curioșilor, există anumite aspecte care produc o fericire imensă și merită împărtășite. 

Scene din clipul video îi arată pe Maluma și Susana la o petrecere destinată aflării sexului bebelușului, care va fi fetiță! La gât au purtat coliere cu diamante pe care erau pandantive cu numele „Paris”, semn că acesta este numele pe care îl va purta micuța lor. 

Maluma: „Sunt bine, fericit și echilibrat”

În luna august a acestui an, artistul oferea un interviu în care mărturisea că face tot posibilul să își țină viața cât mai privată, și relația cu Susana cât mai departe de ochii lumii. Fără a lăsa de înțeles prea multe, puncta faptul că a ajuns într-un moment al existenței sale în care se simte fericit și echilibrat. 

„Încerc să păstrez totul cât mai privat, să țin relația departe de ochii publicului, dar este o misiune imposibilă. Sunt bine, fericit și echilibrat, iar asta e cel mai important. Sunt într-o stare foarte bună. Este tot ceea ce îmi pot dori”, declara cântărețul acum ceva timp, într-un interviu pentru Entertainment Tonight.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.29705286026