Mai 02, 2023
Mădălina Ghenea, surprinsă în loja unui celebru milionar! El e noul iubit al frumoasei brunete?
Mădălina Ghenea a fost surprinsă în loja unui milionar cunoscut în timpul turneului de tenis de la Madrid, iar presa speculează deja o nouă idilă în showbiz!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Este vorba despre Grigor Dimitrov care duminică a jucat împotriva lui Carlos Alcaraz, și pe care Mădălina l-a urmărit cu atenție tot meciul. Bineînțeles, după această apariție, speculațiile au început să apară în toată presa cu privire la o potențială relație dintre actrița româncă și sportivul bulgar, scrie click.ro

O posibilă idilă între Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov

Bombă! Grigor Dimitrov i-a luat ochii unei actrițe din România. Frumoasa Mădălina a strălucit la ultimul meci al tenismenului bulgar”, a titrat presa din țara vecină.

Din păcate însă, Mădălina nu i-a purtat noroc sportivului, întrucât acesta a fost eliminat de spaniolul Alcaraz după un meci de o oră și 32 de minute și cu scorul de 6-2, 6-5. 

Mădălina Ghenea, surprinsă în loja unui celebru milionar! El e noul iubit  al frumoasei brunete?

Deși de data aceasta Dimitrov nu a fost așa norocos, de-a lungul timpului a reușit însă să se impună pe locul 3 în ATP, fiind considerat printre altele drept „cel mai sexy bărbat din circuitul masculin”. Și mai noroc însă a fost în ceea ce privește partenerele! Acesta a avut relații cu Maria Sharapova, Serena Williams și chiar Nicole Scherzinger! Pânî acum tânărul sportiv în vârstă de 31 de ani a reușit să strângă o avere de 22,560,301 milioane de dolari din tenis. 

Frumoasa actriță în vârstă de 35 de ani care a reușit să cucerească inimile multor bărbați faimoși precum Leonardo DiCaprio sau Gerard Butler, a dezvăluit recent că a învățat să își țină viața intimă privată, după aventura cu fotbalistul Nicolo Zaniolo.

Mădălina Ghenea, în loja unui bărbat celebru, în Spania: Speculațiile din  presa mondială | Stiri Diaspora

Românca a mărturisit totul în cadrul unei emisiuni mondene: „Pentru o vreme, mi-a fost foarte greu, dar apoi am reușit să găsesc un mod de a face lucrurile potrivite pentru mine. Am învățat să-mi păstrez viața privată cât mai intimă posibil”, a afirmat Ghenea, citată de Golssip. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61853361129761