Mai 18, 2023
Mădălina Ghenea a postat pe Instagram o fotografie hot în care apare alături de noul ei iubit. Cu cine se iubește românca
Grigor Dimitrov și Mădălina Ghenea au dat naștere la speculații în timpul turneului Masters de la Madrid, unde sportivul din țara vecină l-a înfruntat pe Carlos Alcaraz (Spania, 2 ATP), scor 2-6, 5-7 în turul trei. Mădălina a urmărit meciul chiar din loja lui Grigor, împreună cu staff-ul acestuia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Presa din străinătate a scris despre Grigor Dimitrov că se întâlnește cu fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio, Mădălina Ghenea. Părea să fie bine dispus, în ciuda înfrângerii, în timp ce s-a bucurat de o experiență delicioasă culinară la Roma. Marți, 16 mai, fostul număr trei mondial, care împlinește 32 de ani, a fost fotografiat luând masa în distinsa companie a Mădălinei Ghenea, o actriță română, care pare a fi noua lui iubită, scrie click.ro

Mădălina Ghenea a postat o fotografie pe Instagram în ipostaze tandre alături de tenismen

image

Grigor Dimitrov's thirst-trapping photos with hot Romanian model Madalina  Ghenea breaks the internet

Pe rețelele de socializare, Dimitrov a postat o fotografie amuzantă de la întâlnirea sa de la cină în care Ghenea îi scria numele în farfurie. Până și Ghenea a fost menționată în fotografie. Recent, și actrița româncă a postat pe Instagram poze hot cu sportivul.

Grigor Dimitrov, noul iubit al Mădălinei Ghenea? Imaginile uluitoare,  șterse de pe internet | Sport.ro

Cu ce celebrități au mai avut relații cei doi

Ghenea, care a apărut cel mai recent în „House of Gucci”, s-a întâlnit în trecut cu celebrități precum Michael Fassbender, Gerard Butler și Leonardo DiCaprio. Actrița în vârstă de 35 de ani și milionarul român Matei Stratan au o fiică, născută în 2017.

Pe de altă parte, Dimitrov s-a întâlnit anterior cu Nicole Scherzinger de la Pussycat Dolls și cu Maria Sharapova.

Mădălina Ghenea, una dintre cele mai de succes românce din industria filmului

Mădălina Ghenea s-a remarcat ca una dintre cele mai de succes românce din industria filmului. Născută la Slatina, ea a câștigat un concurs de modeling la vârsta de 15 ani și ocazia să plece în Italia. Acum, este cunoscută internațional ca actrița de origine română ce a făcut senzație cu aparițiile ei în producții de mare anvergură, precum „Familia Borgia” și „The House of Gucci”, filmul în care a jucat alături de Al Pacino și alte nume mari de la Hollywood.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71561932563782