Iunie 26, 2023
Lux și rafinament la nunta Cristinei Spătar! Corneliu Botgros și Ion Paladi, părinții religioși ai cuplului
Cristina Spătar și-a găsit din nou liniștea după care tânjea. Cântăreața și Vicențiu Mocanu s-au căsătorit sâmbătă, 24 iunie, iar petrecerea a fost una grandioasă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Alături de familie, naÈ™i È™i prieteni, cei doi È™i-au sărbătorit iubirea în cadrul unei petreceri grandioase. Ba mai mult, cântăreaÈ›a a arătat spectaculos, fiind îmbrăcată într-o rochie albă, decoltată, care a cântărit aproape zece kilograme.

Nunta Cristinei Spătar cu milionarul din Vâlcea este evenimentul care a pus È›ara pe jar! Cei doi au decis să facă atât căsătoria religioasă, cât È™i marea petrecere în Râmnicu Vâlcea. Printre cei 500 de invitaÈ›i la nunta celor doi se numără nume mari din show-biz-ul românesc, dar È™i din lumea politică. 

Nunta a fost una cu adevărat fastuoasă, cum rar îÈ›i este întâlnit să vezi! CântăreaÈ›a s-a ocupat în detaliu de pregătiri, astfel că È™i-a întâmpinat invitaÈ›ii în cadrul unui local de lux, într-o sală de evenimente decorată cu 3000 de cale È™i 900 de hortensii. Un alt moment important al serii va fi momentul tăierii tortului, care se anunță a fi o adevărată capodoperă, un tort spectaculos, decorat cu ivory, verde È™i auriu.

Nașii mirilor au fost aleși pe măsură, cum nici nu se putea altel. Părinți religoși le sunt: Angela Botgros, fiul Maestrului Nicolae Botgros, dirijorul orchestrei Lăutarii de la Chișinău, și Ion Paladi și soția acestuia, Veronica, coleg de breaslă, dar și un prieten apropiat al miresei.

Ar putea fi o imagine cu 7 persoane, costum şi nuntă

Cristina Spătar 

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane ÅŸi persoane zâmbind 

 

 

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, costum ÅŸi nuntă 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.6835954189301