Septembrie 26, 2023
Kornelia Ștefăneț are mâini de aur. Și-a cusut manual o geacă: "Simt că m-a înzestrat Dumnezeu"
Talentata interpretă Kornelia Ștefaneț a dezvăluit lumii o latură mai puțin cunoscută a personalității sale, arătându-ne că este la fel de pricepută în cusutul manual, precum este pe scenă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu o postare plină de entuziasm pe rețelele sociale, Kornelia a prezentat cu mândrie prima sa creație - o geacă handmade, care este pur și simplu uimitoare.

Cu o pasiune și creativitate deosebite, Kornelia a cusut această geacă cu mâinile ei, accesorizând-o după gustul său unic. Geaca este o adevărată operă de artă vestimentară, care combină cu măiestrie stilul și originalitatea. În postare, Kornelia a împărtășit cu fanii ei că întotdeauna i-au plăcut hainele care ies în evidență, care pun în valoare temperamentul și spiritul creativ pe care simte că Dumnezeu i l-a înzestrat.

În plus, artista a dezvăluit că mintea ei este plină de idei, iar acum intenționează să le aducă la viață treptat, prin creații vestimentare unicat. Fiecare cusătură și fiecare detaliu sunt realizate cu multă dragoste și atenție, transformând geaca într-o piesă vestimentară cu adevărat specială.

Fanii au reacționat cu entuziasm la această nouă pasiune a lui Kornelia Ștefaneț și au lăudat talentul și creativitatea ei. Cu siguranță, vom aștepta cu nerăbdare să vedem ce alte creații minunate va aduce în lumea modei prin acest proiect "creat din inimă" de către Kornelia.

"Prima geacă cusută manual de mine, accesorizată după gustul meu, pentru că dintotdeauna mi-au plăcut hainele care te scot din anonimat, care pun în valoare temperamentul, spiritul creativ cu care simt că m-a înzestrat Dumnezeu! Și pentru că, s-au adunat prea multe idei în capul meu, le voi da viață, puțin câte puțin!

P.S creat din inimă by Kornelia Ștefaneț!", a scris Kornelia Ștefaneț.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi espadrile



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81140947341919