Septembrie 08, 2023
Kornelia și Marcel Ștefăneț celebrează 12 ani de căsătorie - nunta de mătase. "Să le trecem pe toate împreună și bune și rele!"
Astăzi, 8 septembrie, Kornelia și Marcel Ștefăneț, doi dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi, sărbătoresc o dată importantă - 12 ani de căsătorie, cunoscută ca "Nunta de mătase".

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu această ocazie specială, Kornelia publicat o fotografie de familie emoționantă și un mesaj plin de dragoste și recunoștință.

"Aniversarea căsătoriei noastre, 12 ani - Nunta de mătase! La mulți ani nouă scumpule Marcel Stefanet. Să creăm în continuare amintiri frumoase împreună, piese, concerte pentru publicul drag și să le trecem pe toate împreună și bune și rele! Te iubesc!", a scris Kornelia pe pagina sa personală.

Kornelia și Marcel Ștefăneț sunt cunoscuți nu doar pentru talentul lor muzical, ci și pentru căldura și dragostea pe care o transmit publicului lor.

Cuplul este o inspirație pentru mulți tineri, arătând că dragostea adevărată și dedicația pot înfrunta orice provocări. Cu 12 ani în spate, ei continuă să-și construiască un viitor minunat împreună și să ne bucure cu muzica lor.

La mulți ani, Kornelia și Marcel Ștefăneț! Să aveți parte de încă mulți ani de fericire și iubire în calea voastră!

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie. 

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57406783103943