Octombrie 03, 2023
Kim Cattrall în lenjerie intimă, la 67 de ani! Vedeta face reclamă brandului Kim Kardashian
O nouă campanie publicitară reunește sub ”umbrela” Skims multe vedete, inclusiv pe Kim Cattrall, simpatica actriță adorată pentru rolul ”Samantha” din serialul ”Totul despre sex”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Și uite așa, la 67 de ani, Kim Cattrall devine model pentru Kim Kardashian, într-un mesaj ravisant de împuternicire a femeilor de orice vârstă și cu orice siluetă.

Se pare că brandul Skims a urcat rapid în topul preferințelor femeilor în materie de lenjerie intimă, propulsând-o pe Kim Kardashian în liga mare a antreprenorilor, căci voluptoasa brunetă a ajuns milionară, scrie okmagazine.ro

Fosta vedetă din „Sex and the City”, în vârstă de 67 de ani, s-a dezbrăcat în cea mai recentă campanie publicitară pentru lenjerie intimă a lui Kim Kardashian și a pozat relaxată și plină de feminitate. Întocmai ca femeia asumată și senzuală pe care a jucat-o ani la rândul: Samantha Jones

Kim K Skims PNG 

Cea mai recentă campanie Skims poartă eticheta „Best of Skims”, unde au spus prezent numeroase vedete, printre care Coco Jones, Hari Neff, Nelly Furtado și Lana Condor.

„A fost reconfortant că mi-am putut alege singură look-urile Skims pentru campanie”, a spus Kim Cattrall despre selecțiile ei într-un comunicat de presă, menționând Body Sculpting Mid Thigh (72 USD) articolul care „i-a plăcut cel mai mult”, scrie publicația PageSix.

„Este o potrivire fenomenală și mă face să mă simt încrezătoare ori de câte ori îl port”, a adăugat vedeta, a cărei ședință foto vine după o lună încărcată în spatele camerei.

Skims 

Skims 

That's a wrap! The end of the video ends with Cattrall getting off the table

Waving goodbye: She waved at the camera before strutting off in her black pumps

Kim Cattrall a pozat pe coperta Vogue Grecia și a apărut într-o secvență scurtă, dar mult așteptată de fanii săi, în „And Just Like That”, serialul care continuă povestea începută în ”Sex and the city” și a celebrelor prietene Carrie, Miranda și Charlotte.

Kim Cattrall a fost totuși marea absentă din „And Just Like That”, iar fanii săi au rămas dezamăgiți că personajul Samantha nu a mai apărut constant în serial. Zvonuri legate de absența acesteia desigur că au existat, readucându-se pe tapet o presupusă dispută existentă deja de mulți ani între Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95821285247803