Aprilie 04, 2023
Keanu Reeves a povestit despre relația sa cu Alexandra Grant. Iubita actorului este mai tânără cu 9 ani decât acesta
Keanu Reeves a povestit despre relația sa cu Alexandra Grant. Actorul este complet îndrăgostit de partenera sa. Vedeta este mai tânără cu 9 ani decât actorul din Matrix. Reeves a fost extrem de sincer în declarațiile pe care le-a făcut despre viața sa intimă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Keanu Reeves a povestit despre relația sa cu Alexandra Grant

Vedeta din John Wick: Chapter 4 se bucură de lucrurile mărunte din viața sa. Reeves știe să aprecieze fiecare bucurie, oricât de mică ar fi ea. Acest lucru l-a împărtășit recent cu fanii săi din întreaga lume. Actorul în vârstă de 58 de ani a fost foarte sincer cu detaliile intime pe care le-a făcut. Întrebat când a fost ultima dată fericit, Reeves nu s-a sfiit  să recunoască momentul inim petrecut alături de iubita sa, scrie catine.ro

Keanu Reeves și Alexandra Grant s-au pozat pe covorul roșu la MOCA Gala 2022 și și-au zâmbit unul celuilalt

”Am fost fericit în urmă cu doar câteva zile. Stăteam în pat alături de iubita mea. Eram complet conectați, zâmbeam și chicoteam. M-am simțit minunat. A fost minunat să fim împreună”.

Reeves și Alexandra se afișează rareori la evenimentele publice, dar nu ratează nicio ocazie pentru a-și exprima iubirea unul față de celălalt. Actorul a fost deschis și a povestit inclusiv despre viața sa personală.

”Ultima dată când am dansant a fost în urmă cu opt luni, la nunta unui prieten. Uneori sunt primul care urcă pe ringul de dans, alteori trebuie să fiu convins. Uneori e vorba de cântec, alteori e vorba de persoană. Merg întotdeauna după sentiment.”

Keanu Reeves și Alexandra Grant s-au pozat pe covorul roșu la MOCA Gala 2022 unde s-au ținut tot timpul de mână

”Sunt recunoscător pentru tot ceea ce trăiesc. Ultima dată când am văzut un răsărit a fost în cadrul turneului din Japonia. Am reușit să prind răsăritul din Kyoto. M-am oprit și m-am minunat. M-am simțit recunoscător că pot să trăiesc și să văd așa ceva”.

Actorul își ia fericirea din micile momente din viața sa. Acesta se bucură de sprijinul partenerei sale, dar și de iubirea pe care o primește de la aceasta. Totodată, Reeves le-a mulțumit fanilor pentru încrederea pe care i-au acordat-o de-a lungul timpului.

Keanu Reevs la costum alături de partenera sa, Alexandra Grant, care poartă o rochie albastră

Cum a arătat viața lui Keanu Reeves în ultimii ani

Keanu Reeves trăiește în prezent o frumoasă poveste de iubire, însă viața nu a fost deloc ușoară pentru actorul din Matrix. Keanu și Alexandra s-au afișat pentru prima dată împreună în anul 2019, însă se zvonește că cei doi ar fi avut o legătură cu mult înainte de acel moment.

Alexandra a ilustrat două dintre cărțile scrise de Reeves: Ode to Happines (2011) și Shadow (2016), scrie People. Însă trecutul lui Reeves a fost unul tumultos. Actorul născut în Beirut și-a pierdut fiica în anul 1999. În timp ce se afla la filmările producției Matrix, fiica actorului, Ava Archer Symes- Reevs, a murit la naștere.

Pierderea suferită l-a făcut pe acesta să se îndepărteze de logodnica sa, Jennifer Syme. La mai puțin de doi ani de la acel moment, Reeves a pierdut-o pe Jennifer.

Aceasta s-a stins din viață la 28 de ani, pe data de 2 aprilie 2001, într-un accident teribil de mașină. Keanu și-a revenit cu greu după momentul tragic și a evitat să se mai implice multă vreme în relații amoroase. Acum, actorul pare că a învățat să iubească din nou alături de Alexandra Grant.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.1690790653229