Noiembrie 29, 2022
Kanye West și Donald Trump, întâlnire explozivă. Ce s-a întâmplat la Mar-a-Largo!
Donald Trump și Kanye West și-au anunțat deja intențiile de a candida la alegerile prezidențiale ce vor avea loc în 2024 în Statele Unite. Cei doi au bifat recent o întâlnire explozivă. Iată ce s-a întâmplat la Mar-a-Lago, resortul de lux deținut de Trump!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kanye West și Donald Trump, întâlnire explozivă. Ce s-a întâmplat la Mar-a-Largo!

Atât Donald Trump, cât și rapperul Kanye West, și-au anunțat candidaturile la alegerile prezidențiale din SUA din 2024. Zilele trecute, între cei doi s-a iscat un conflict ce pare acum să escaladeze.

Săptămâna trecută, Kanye West a călătorit la Mar-a-Lago, resortul exclusivist pe care Trump îl deține în Palm Beach, Florida. Nu a mers acolo singur, ci însoțit de Nick Fuentes, naționalist și comentator politic.

 

După această vizită, Kanye și Trump au emis declarații contradictorii despre timpul petrecut împreună.

Într-o declarație recentă, fostul președinte Donald Trump l-a descris pe West drept „un om cu probleme serioase”.

 

„Am ajutat un om cu probleme serioase, care se întâmplă să fie de culoare. Ye (Kanye West), a pierdut foarte multe în ultima vreme în business și nu numai, dar a fost întotdeauna bun cu mine. Am acceptat cererea lui de a ne întâlni la Mar-a-Lago, singuri, pentru a-i da câteva sfaturi extrem de necesare. El apare însoțit de trei oameni. Doi pe care nici măcar nu îi cunoșteam și un alt om din sfera politică pe care nu îl mai văzusem de ani buni. I-am spus să nu candideze. Este o pierdere de timp. Nu poate să câștige. Totul a luat o întorsătură nebună”, a scris Donald Trump pe social media.

Conform presei internaționale, Kanye ar fi încercat să îl convingă pe Trump să își unească forțele pentru alegerile din 2024.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83688187599182