Ianuarie 19, 2024
Kanye West și-a scos toți dinții și i-a înlocuit cu plăci din titan care l-au costat 850.000 de dolari
O nouă găselniță a lu Kanye West i-a lăsat pe mulți cu gurile căscate. Rapperul de 46 de ani a vrut un zâmbet aparte. Nu și-a făcut albire sau implanturi, ci a ales o metodă neconvențională de a ieși în evidență. Și-a scos toți dinții și i-a înlocuit cu plăci din titan.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Toată tărășenia l-a costat pe fostul soț al lui Kim Kardashian nu mai puțin de 850.000 de dolari, căci noua lui dantură e mai scumpă chiar decât dacă ar fi fost făcută din diamante.

Noul zâmbet al lui Kanye West, pe care l-a afișat deja pe Instagram, este un implant unic făcut printr-o metodă chirurgicală aparte, un proiect special pentru muzicianul care nu s-a uitat deloc la bani, în ciuda faptului că se zvonește că firma lui ar avea datorii de 1 milion de dolari, scrie profm.ro

kanye west 

Această mișcare șocantă din partea rapperului este doar un nou motiv de mândrie pentru el. A postat deja pe Instagram câteva imagini, precum și o comparație cu personajul negativ Jaws din filmele cu James Bond. Chiar Kanye a desenat plăcile din titan pe care le-a vrut puse în locul dinților. 

james bond film 

Medicul care s-a ocupat de dantura lui a declarat pentru Daily Mail: "A fost o plăcere să lucrez cu el în fiecare etapă a acestui proces. Viziunea lui combinată cu datele științifice a creat acest nou look emblematic".

În 2010, West își scosese deja toți dinții de jos și-i înlocuise cu implanturi din diamant și aur. "Am crezut că diamantele sunt mai cool", spunea el atunci în emisiunea lui Ellen DeGeneres.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72126841545105