Iunie 30, 2023
Jennifer Aniston recunoaște că și-a suprasolicitat corpul cu antrenamente dure pentru a arăta perfect pentru Hollywood
Jennifer Aniston a dezvăluit într-un interviu cu InStyle că și-a distrus corpul cu antrenamentele „prea grele” din ultimii 15 ani. Actrița în vârstă de 54 de ani a povestit cum s-a suprasolicitat la sală pentru a se încadra în tiparele frumuseții la Hollywood.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Aniston a afirmat că acum mentalitatea ei cu privire la un stil de viață sănătos s-a schimbat. Asta înseamnă că nu mai stă ore întregi pe un stepper, de exemplu.

Los Angeles Premiere Of Netflix's 'Murder Mystery 2' 

„Când te setezi cu o gândire de genul 'trebuie să fac 45 de minute de cardio, altfel nu e un antrenament bun', este descurajant”, a împărtășit ea. „Am crezut asta atât de mult timp. Și mi-am distrus corpul”.

A fost un terapeut cel care i-a atras atenția cu privire la acest comportament distructiv, scrie okmagazine.ro

„Terapeutul meu mi-a dat o păpușă Barbie acoperită cu bandă Kinesio. Este o imagine mentală stupidă până mi-am dat seama că scopul acelei benzi a fost de a-mi arăta fiecare rană pe care am avut-o în ultimii 15 ani”.

Acum, Aniston spune că și-a schimbat obiceiurile: „Să lucrezi singur, meh. Dacă ai muzică bună, te poți distra, dar mie îmi place să fiu ghidată. Altfel fac lucrurile mai puțin corect decât ar trebui.”

Cât despre muzica pe care preferă să o asculte: „Îmi este greu să aleg favorite. Îmi place foarte mult Lizzo acum, o iubesc pe Rihanna, desigur, și iubesc hip-hop-ul din anii '90”.

Aniston și-a anunțat recent colaborarea cu Pvolve, un brand de fitness ce a creat un program special de exerciții la care ea a apelat după ce și-a rănit spatele cu doi ani în urmă.

Jennifer Aniston is the new ambassador fitness brand "Pvolve" 

„Îmi place să găsesc ceva care funcționează cu adevărat și apoi să le spun și prietenelor mele”, a menționat Jennifer. „Dacă aș fi știut despre asta acum 20 de ani, aș fi scutit atât de multă durere”.

„Mintea noastră obișnuiește să gândească 'trebuie să ne doară; nicio durere, niciun câștig'. Trebuie să fie o oră de antrenament. Trebuie să te antrenezi de trei ori pe zi. Dar cu acest program poți începe blând”, a explicat ea.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1231641769409