Ianuarie 18, 2024
Iulia Albu îl critică pe Cătălin Măruță, după ce a filmat-o pe fiica lui folosind creme de față: „Am fost însă oripilată”
Iulia Albu a comentat la adresa lui Cătălin Măruță, care a filmat-o pe Eva, fiica lui, în timp ce se dădea cu creme pe față la doar 8 ani. Totodată, ea a comentat și despre apariția fetiței în filmul „Tati part-time'.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-un interviu pentru Cancan, Iulia Albu a dezvăluit de ce nu o expune prea des pe Mikaela, fiica ei și a lui Mihai Albu. „Fiecare își promovează copilul așa cum consideră de cuviință. Faptul că eu nu cred și nu am crezut niciodată în expunerea exagerată a fiicei mele de la vârste fragede, este o alegere personală și atât. Copilăria trebuie trăită la momentul potrivit și, așa cum și eu am avut o copilărie frumoasă și am avut libertatea de a fi copil, mi-am dorit același lucru pentru fiica mea', a spus vedeta, care a și comentat despre scandalul iscat de apariția Evei Măruță în filmul „Tati part-time', scrie avantaje.ro

Din postura de mamă, Iulia Albu a lansat un atac la adresa lui Cătălin Măruță și spune că a fost oripilată de atitudunea prezentatorului, mai ales când acesta o filma pe fiica lui în vârstă de 8 ani făcându-și rutina de îngriire a pielii.

„Văd zilele acestea foarte mult hate-uri și acuzații de nepotism. Fondate sau nu, vorbim despre un copil. Am fost însă oripilată să văd cum acest copil de 8 ani este filmat de tatăl ei în timp ce își face «skin routine».

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi zâmbind

Și aș vrea să fie foarte clar că așa ceva este îngrijorător. Un copil de 8 ani nu are de ce să fie încurajat să folosească creme de față. Și în niciun caz nu ar trebui sugerat că așa ceva ar fi normal', a zis Iulia Albu, care crede că nu e o problemă că Eva Măruță joacă în filmul „Tati part-time'.

„Această glamourizare a absurdului poate naște monștri. Și cred că există o responsabilitate cel puțin teoretică a celor care orchestrează aceste scene de un ridicol grotesc. Faptul ca a fost distribuită într-un film nu mi se pare o problemă, în sine. Nu este nici primul, nici ultimul copil de vedetă care are anumite oportunități', a mai zis ea.

Eva Măruță (4) 

Eva Măruță a debutat în lumea filmului la doar 8 ani. Micuța s-a făcut remarcată cu rolul principal în filmul „Tati Part-Time'. Deși s-a descurcat de minune, iar pelicula a avut un succes uluitor, mulți au criticat-o pe Eva Măruță.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi text

Unii sunt de părere că micuța a ajuns să aibă succes atât de repede pentru că are părinți celebri și provine dintr-o familie înstărită. Deranjat de replicile dure la adresa fiicei sale, Cătălin Măruță a postat un mesaj vehement pe rețetele de socializare. „«Nu vei reuși niciodată»', „«Ești praf»', „«Lasă-te de meserie»' Cine nu a auzit măcar o dată genul acesta de comentarii menite numai să rănească, să distrugă încrederea de sine? Ca adulți, să zicem că ne-am obișnuit și, cu puțin efort, să nu le ascultăm (întotdeauna). Din păcate, pot tăia niște aripi când ele sunt adresate unui copil care abia începe să viseze și crede că totul este posibil. Ca părinți sau nu, de fapt – ca oameni, suntem datori să reacționăm la aceste derapaje.

Nu e suficient să ne întristăm din cauza faptului că există răutate în lume, firesc este să ne încurajăm unii pe alții, să vorbim când avem ceva constructiv de spus – chiar și o critică, să nu jignim fără sens. Mai presus de tot, suntem datori să ne protejăm și să ne susținem copiii.', a scris Cătălin Măruță pe Facebook.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94987678527832