Februarie 15, 2024
„Iubesc ca nu am corp perfect acum” Serena Williams, mesaj puternic despre iubirea de sine, alaturi de o fotografie in costum de baie
Mesajul sau a fost sustinut de fani cu o multime de comentarii de incurajare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Serena Williams posteaza frecvent pe retelele de socializare imagini cu frumoasa sa familie. Cea mai recenta imagine publicata de tenismena pe Instagram a venit insotita de un mesaj motivational pentru toate femeile.

Serena Williams isi iubeste corpul si te indeamna sa faci si tu la fel

Superstarul tenisului a distribuit pe Instagram o fotografie cu ea purtand un bikini alb, din doua piese, si tinand-o in brate pe fiica ei, Adira, in varsta de 5 luni, in timp ce se afla pe o barca. In spatele duo-ului mama-fiica se poate vedea apa albastra si cristalina din Bahamas, scrie andreearaicu.ro

Sub fotografie, sportiva a scris un scurt mesaj de iubire de sine si de acceptare a corpului, mai ales dupa nastere.

„Sa te iubesti pe tine insuti este esential. Mi se pare ca trebuie sa-mi reamintesc aceasta iubire de sine prin toate etapele diferite din viata mea. Chiar acum iubesc faptul ca trupul meu nu este o imagine perfecta. Imi place ca miros a lapte – acel lapte o sustine pe @adiraohanian. Imi place sa cunosc o noua versiune a corpului meu”, a scris sportiva in postare.

Williams a mai scris ca perioada de postpartum „este o schimbare, dar este o schimbare care a meritat”.

„Asa ca incepe aceasta saptamana, stiind ca esti iubita, iar asta incepe cu tine”, a continuat ea.

Serena Williams a incheiat postarea intr-un ton glumet, dar din nou motivational, daca ne gandim mai bine.

„Bine, acum sunt pe cale sa ma duc la sala”, a scris ea.

Ne iubim, ne acceptam, dar nu ne oprim din a face tot ce putem noi pentru a ne sustine corpul in calatoria sa, ar putea fi interpretarea ultimei replici.

Multi fani s-au grabit sa ii ofere incurajari si multumiri in sectiunea de comentarii pentru ca a raspandit un astfel de mesaj inspirational si pozitiv catre cei peste 17 milioane de urmaritori ai ei.

„Serena – ce se intampla daca corpul tau ESTE imaginea perfecta?”, a scris Katie Sturino, influencer si sustinatoare a acceptarii corpului. „Esti foarte sexy atunci si acum!”.

„Iubesc TOATE cuvintele din aceasta postare. Esti o zeita uimitoare”, a comentat un alt fan. „Iti multumesc ca te iubesti pe tine insati. Ne ajuta pe toti sa facem acelasi lucru”.

Sotul sau, Alexis Ohanian, a postat un simplu emoji cu ochi de inima in sprijinul sotiei sale.

Nu este prima oara cand Serena Williams vorbeste deschis despre schimbarile de dupa nastere. Intr-un interviu din 2019 cu Allure, a facut marturisiri despre modul in care sarcina i-a schimbat corpul dupa ce a dat nastere primei sale fiice.

„Dupa ce am iesit (din spital), aveam inca burta, dar m-am gandit: „E destul de misto. „Am burta pentru ca bebelusul a fost acolo””, a declarat sportiva.

Serena Williams si Alexis Ohanian au impreuna doua fiice – Adira, de 5 luni, si Olympia, in varsta de 6 ani.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.92362308502197