Octombrie 05, 2023
Irina Loghin, petrecere de vis pentru unica ei nepoată, care a împlinit un an
Irina Loghin este cea mai fericită bunică la vârsta de 84 de ani. Unica ei nepoată, Ana Alexandra, a împlinit un anișor pe 28 septembrie și a fost sărbătorită ca o prințesă. Așa cum este obiceiul, nașii i-au rupt turta, iar micuța a ales de pe tavă trei obiecte. Iată imagini de la petrecere!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ana Alexandra, unica nepoată a Irinei Loghin, a împlinit un an pe 28 septembrie și a fost sărbătorită cu fast, mai ales că în aceeași zi nașii Alina și Romeo Negoiasă, de la trupa Alesis, i-au rupt și turta, așa cum este obiceiul. Bunica Irina Loghin, fericită și emoționată, a publicat pe contul ei de Facebook multe poze și filmulețe de la eveniment, scrie libertateapentrufemei.ro

„Dragii mei, sunt tare fericită, nepoțica mea frumoasă a împlinit un anișor! Să crești mare și să ai mult noroc! Sunteți curioși să vedeți ce a ales de pe tavă?”, a scris Irina Loghin în dreptul imaginilor de mai jos. Ei bine, Ana Alexandra și-a asigurat viitorul, dacă e să facem o glumă legat de cele trei obiecte alese de pe tavă. Micuța a pus mâna mai întâi pe brățara de aur, ceea ce ar însemna bogăție, bunăstare, oameni și lucruri de preț în viața ei, apoi a atins microfonul, așa că ar putea moșteni talentul mamei sale, Irinuca, și pe cel al bunicii, marea cântăreață Irina Loghin. Ultimul obiect ales de Ana Alexandra a fost cardul de bani. Fără comentarii, Ana a avut mână bună!

irina-loghin-si-nepoata-1 

petrecere-nepoata-irina-loghin

Fetița a primit o urare pe Facebook și de la nașii ei, cuplul de artiști Alina și Romeo Negoiasă, de la trupa Alesis, buni prieteni de-ai Irinei Loghin. „Astăzi, 28 septembrie, finuța noastră, Ana-Alexandra Barbu, a împlinit un an. La mulți ani, prințesa noastră! Să-ți fie viața binecuvântată!”, a fost mesajul nașilor.

nepoata-irina-loghin-cu-nasii-3

Solista de muzică populară Irina Loghin şi soțul ei, Ion Cernea (86 de ani), fost campion la lupte greco-romane, sunt un exemplu de familie-model. Ion Cernea a fost campion naţional la lupte greco-romane în 1956 şi 1958-1964, la categoriile 52 ,57 si 63 kg. A obţinut titlul de vicecampion olimpic în 1960 şi medalia de bronz la JO din 1964. În 1961 a obţinut medalia de argint la Campionatul Mondial de lupte, iar în 1965 a devenit campion mondial.

Sunt de aproape 5 decenii împreună și şi-au crescut frumos copiii, pe Ciprian (48 de ani ) şi pe Irinuca Iris (45 de ani). Fiica Irinei Loghin are și ea un mariaj fericit alături de Bogdan Barbu, un coleg de muncă din Târgu Jiu, cu care s-a căsătorit în 2018.

irina-loghin-si-nepoata-cu-parintii-ei

Puțini își mai amintesc că Irinuca, fiica Irinei Loghin, a avut o relație cu nimeni altul decât Ionuț Dolănescu, fiul Mariei Ciobanu și al lui Ion Dolănescu. Cu toate că Ion Dolănescu şi-a dorit enorm ca fata Irinei să-i devină noră, Ionuţ a părăsit-o pe Irinuca pentru Maria, o femeie mai mare decât el cu 10 ani, cu care s-a căsătorit în Australia, dar de care avea să divorţeze când a întâlnit-o pe Doiniţa, actuala lui soție.

irina-loghin-si-nepoata-2 

irina-loghin-si-nepoata-2



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.59770774841309