Ianuarie 18, 2024
"Incredibil să arăți așa la 40" Delia i-a înnebunit pe fani cu imaginile din vacanța de pe „Insula Luxului”
Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, care se face remarcată printr-un stil debordant. În prezent, Delia se relaxează departe de frigul din România și se bucură de soare pe „Insula Luxului”. A publicat și imagini în costum de baie din vacanță, fiind apreciată de internauți pentru silueta pe care o are. Și totuși, cât costă o noapte de cazare în paradisul unde se află artista?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Delia face furori din vacanță! Artista a decis să plece departe de frigul din România și se află pe insula Koh Samui, din Thailanda, de unde a publicat mai multe imagini care i-a înnebunit pe fani. Bucurându-se de soare și relaxându-se, cântăreața s-a afișat în costum de baie, arătându-și formele, scrie click.ro

„Asta e de pe vremea când aveai 18 ani?”, „Arăți incredibil, locația în care te afli este incredibilă, aș vrea să am viața ta”, „Ce draci băgați în voi, că sunteți mai bune ca astea tinere…”, „Alo, astea mici, puștoaicele. Are 40+, da?”, „No, așa da...păcat să acoperi așa corp cu haine nașpa...”, „Ai grijă ca poate se îndrăgostește cineva”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Frumoasa artistă are un stil cu totul aparte prin care reușește de multe ori să își uimească fanii. Pata de extravaganță o scoate mereu în evidență indiferent de ceea ce face, însă, la 41 de ani, putem spune că Delia arată uimitor! De puține ori și-a afișat trupul, dar atunci când o face, primește multe laude din partea fanilor.

Cântăreața a ales pentru vacanța ei o insulă de cinci stele. Dacă vrei să îți planifici ca următoarea ta plecare să fie pe insula Koh Samui, din Thailanda, ar trebui să știi că prețurile sunt destul de piperate. De exemplu, pentru două nopți de cazare, prețurile pornesc de la 1640 de euro și urcă până la 2652 de euro.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi lac



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79073238372803