Mai 06, 2022
Imagine emoționantă cu fiica lui Naomi Campbell. Cum a fost surprinsă micuța în vârstă de 1 an
O surpriză enormă din partea supermodelului Naomi Campbell, care a devenit mamă în luna mai a anului trecut, la vârsta de 50 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fosta logodnică a basistului de la U2, Adam Clayton, şi a omului de afaceri italian Flavio Briatore s-a iubit cu staruri precum Leonardo DiCaprio, Usher şi Robert DeNiro, însă n-a ajuns niciodată la altar şi nici n-a dat vreodată semne că-şi doreşte să devină mamă.

Naomi Campbell OK Mag (3) jpg 

Cu toate astea, Naomi trăieşte fericirea supremă de când fiica ei a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat: „E minunată! E deja foarte independentă, extrem de deşteaptă, alertă şi doarme noaptea câte 12 ore. E o fetiţă cuminte!“, a mărturisit, încântată, mămica, într-una dintre postările sale din mediul online.

Naomi Campbell photographed with daughter for first time as she reveals her  baby is not adopted

Ca orice mamă, și Naomi savurează micile năzdrăvănii ale fetiței sale. De aceea, cu mîndrie, a publicat și o fotografie emoționantă cu micuța în timp ce o urmărea la TV pe mama sa, prezentă la Met Gala.

Naomi Campbell OK Mag (2) jpg

”Fiica mea mă urmărește de acasă”, a scris Naomi Campbell pe pagina sa de socializare.

O altă imagine emoționantă a publicat top modelul și de Ziua Mamei, când își ține fiica în brațe și se declară mândră de ipostaza nouă pe care o experimentează cu multă bucurie.

Naomi Campbell Celebrates First U.K. Mother's Day with Daughter | PEOPLE.com

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70413947105408