Aprilie 08, 2024
Ilinca Vandici, dezvăluiri emoționante despre copil, după divorț: „De ce să îi chinui copilăria?"
Ilinca Vandici (37 de ani) și Andrei Neacșu și-au spus adio la începutul anului trecut, după o căsnicie de aproape 6 ani. În 2017 făceau nuntă, iar la doar câteva luni deveneau fericiții părinți ai lui Zian.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nici copilul nu le-a mai salvat relația, așa că cei doi au divorțat pe cale amiabilă, la notar. De atunci, Zian (6 ani) a rămas alături de mama sa, în timp ce Neacșu își aduce aportul în creșterea celui mic cât de mult poate. Divorțul dintre cei doi a fost unul amiabil, cei doi rămânând în relații cât se poate de civilizate de dragul copilului lor, scrie click.ro. Prezentatoare face dezvăluiri emoționante despre copil, după divorț.

Ilinca Vandic, dezvăluiri emoționante despre copil, după divorț 

Ilinca a vorbit mereu deschis despre modul în care își educă băiețelul. Prezentatoarea de la Kanal D spune că a încercat să îl crească pe Zian cu multă înțelegere, răbdare și încredere, oferindu-i celui mic toate explicațiile de care are nevoie. Ilinca s-a declarat mereu mândră de fiul său, însă recunoaște că nu vrea să pună presiune pe el pentru a fi un copil de 10, pentru că ea însăși a trecut prin asta.

„Nu-mi doresc să am un copil care sa urmeze dorințele, visurile, experiențele mele. Îmi doresc un copil liber care să își trăiască viața așa cum își dorește, să facă ceea ce îi place, să facă cu drag, să-și găsească motivație și inspirație în fiecare zi. Nu știu dacă este bine să zic asta, dar o să o spun. Nu îmi doresc copil de 10. Eu am fost cumva forțată să fiu copil de 10 și nu a fost ușor, iar în ceea ce-l privește pe Zian nu îmi doresc să fie de 10, dar îmi doresc să fie fericit. Orice ar însemna asta. 

Nu sunt focusată atât de tare pe treaba asta cu școala, pentru că eu fiind un copil de 10, mă rog pe acolo, sunt multe materii pe care le-am învățat robotic, multe lecții, multe informații pe care le-am acumulat pe memorie de scurtă durată și nu am rămas cu nimic. Efectiv nu am rămas cu nimic. Și atunci de ce să-i chinui copilăria doar pentru a fi și a lua nota 10? Nu mai bine învață toate lucrurile astea experimentând, mergând, văzând, prin joc, prin alte metode de predare sau de învățare, care să îmbogățească sufletul? Asta mi-aș dori foarte tare pentru Zian.”, a spus Ilinca 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62146067619324