Ianuarie 06, 2017
Horoscopul lunii ianuarie
Cum va fi ianuarie?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Berbec

În luna ianuarie va trebui să lupți pentru locul tău sub soare. Va trebui să rezolvi urgent niște probleme de lucru și aceasta nu-ți va permite să petreci destul timp cu familia, ceea ce îi va irita pe membrii familiei tale. Depunde maxim efort pentru a păstra armonia în familie. Persoanele din această zodie care sunt mai libertini, vor avea parte de relații de scurtă durată și se vor distra la maximum. La sfârșitul lunii ianuarie totul se va stabiliza și vei căpăta și puțin timp pentru odihnă.

Taur

În ianuarie, taurul, de orice s-ar apuca, totul îi va reuși. Nu te vei confrunta cu probleme de sănătate, serviciul îți va aduce doar bucurii, iar situația financiară se va normaliza. Stelele îți recomandă să înveți să-i asculți pe alții, nu să-ți dictezi propriile reguli, mai ales în relațiile cu persoanele apropiate. Dacă ești singură, vei primi o cerere în căsătorie din partea unui bărbat înstărit.

Gemeni

Gemenilor, în ianuarie, nu este recomandabil să ia vreun credit sau să încheie contracte dubioase. Dacă ai o idee despre cum să faci o afacere, împărtăeșește-o cu cel care este interesat despre aceasta. Gemenii vor tinde spre independență în viața personală. Este posibilă o întâlnire într-un loc neobișnuit.

Rac

În ianuarie vei căpăta anumite cunoștințe profesionale și vei învăța ceva nou dintr-un domeniu mai puțin cunoscut, vei avea parte de câteva venituri bănești, vei hotărî problemele care necesită o soluție financiară și vei investi banii într-o achiziție foarte mare. Pe cei care încă nu se află într-o relație amoroasă, îi așteaptă surprize plăcute. O întâlnire spontană îți poate schimba viața.

Leu

Această lună nu este una favorabilă financiar pentru lei. Leul nu trebuie să întreprindă ceva serios, aceasta se poate transorma în ceva foarte neplăcut. Trebuie să lași lucrurile să meargă de la sine și doar așa, luna viitoare poate să te surprindă plăcut. Leii antreprenori trebuie să se abțină de la certuri, supărări cu colegii săi.

Fecioară

Fecioara este focalizată pe aschimbările din viața ei pe toate fronturile. Banii îți vor ajunge și pentru odihnă, și pentru distracții, și pentru cumpărături. Stelele îi prevestesc Fecioarei o întâlnire romantică la o petrecere care va evoua într-o relație foarte frumoasă. Nu trebuie să fii migăloasă în ceea ce ține relația cu partenerul, dar nici nu-l idealiza. În această iarnă învață să accepți relațiile așa cum sunt, fără reproșuri.

Balanță

Luna ianuarie se va memoriza ca o lună plină de momente interesante atât în sfera personală, cât și cea profesională. Vei hotărî unele relații comerciale și vei tinde cu toată inima spre noi schimbări în viața amoroasă. Stelele îți recomandă să chibzuiești foarte bine înainte de a semna un contract, pentru că poți fi mințită de persoana în care ai avut încredere mai mulți ani.

Scorpion

Scorpionul are multe planuri pentru luna ianuarie, dar jumătate dintre ele nu se vor îndeplini. Ete posibiliă o nouă întâlnire și o dragoste la prima vedere care va evolua într-o relație de lungă durată. Iar dacă Scorpionul are deja familie, atunci acesta trebuie să meargă la compromisuri pentru a normaliza atmosfera în casă. O surpiză sau o călătorie pot regla relațiile între membrii familiei.

Săgetător

În luna ianuarie săgetătorii își pot schimba locul de muncă, iar noul job li se va părea foarte prestigios și interesant. Creșterea în carieră depinde doar de săgetători. Aceștia trebuie să fie atenți la hârtiile de valoare și cu șefii. Problemele casnice nu-ți vor permite să te relaxezi, dar la sfârșitul lui ianuarie vei primi noutăți pozitive și vei avea parte de o întâlnire romantică.


Capricorn

Capricornul la începutul anului va fi liniștit și satisfăcut de carieră și de starea financiară. În ianuarie te poți îndrăgosti la prima vedere și să te gândești serios la o posibilă creare a unei familii. Asigură-te că nu te pripești cu lucrurile, chibzuiește situația bine și înrolează-te cu sprijinul celor apropiați. Stelele îi promit capricornului o relație strânsă și sigură cu a doua jumătate. Important e să mergi la compromisuri și să fii optimistă!

Vărstător

Dacă Vărsătorul va dori foarte mult, atunci în ianuarie acesta va întoarce și munții. Stelele prevestesc o mare de puteri care te vor ajuta să faci lucruri mărețe. Norocul îți va zâmbi dacă vei lua inițiativa în mâinile tale. Cariera se așteaptă a fi de succes, dar afacarea ta solicită noi investiții. Proiectele cele mai originale se vor bucura de succes, dar acordă o deosebită atenție sănătății și odihnește-te mai des.


Pești

În luna ianuarie situația la serviciu se va tensiona. Greșelile să le tratezi calm și cu o doză de umor, pentru că în realitate problemele sunt nesemnificative și ușor de rezolvat. Percepția tactilă despre luma înconjurătoare îi va ajuta pe Pești să se încarce cu energie pozitivă. Îmbrățișează-i mai des pe cei dragi, joacă-te cu animalele domestice și bucură-te de fiecare clipă. Relația amoroasă te va inspira să faci lucruri frumoase.



citeste și
SQL exec time = 0.70211815834045