Iunie 16, 2017
Greșelile pe care le faci când aplici crema cu protecție solară
Crema cu protecție solară trebuie purtată pe tot parcursul anului, nu doar vara. Pentru a-ți proteja pielea de arsuri solare, de îmbătrânire prematură sau de cancerul de piele trebuie să respecți câteva reguli de aplicare a cremei cu protecție solară.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iată cele mai frecvente greșeli pe care le faci atunci când aplici crema cu protecție solară

1. Nu aplici suficient

Sticla aceea de cremă nu trebuie să te țină toată vara. Dacă vrei să fii protejată cu adevărat trebuie să aplici multă cremă pe piele. Unii spun că, pentru tot corpul ar trebui să aplici cam jumătate de pahar de cremă cu protecție solară.

2. Nu reaplici

Aplicarea cremei cu protecție solară dimineața nu este suficientă. Este necesară reaplicarea la câteva ore și după ce simți că transpiri sau intri în apă.

3. Folosești creme expirate

O sticlă cu cremă de protecție solară, are în medie, o durată de viață în jur de 12 luni de la deschidere. Poți vedea asta direct pe sticlă căutând semnul de valabilitate.

4. Nu aplici pe zone importante

Crema cu protecție solară se aplică pe tot corpul. Nu uita de zone ca tălpile picioarelor, umeri, fund, urechi și mâini.

5. Uiți de păr

Pentru a evita uscarea părului poartă pălării și aplică pe păr spray-uri cu protecție solară

6. Crezi că machiajul cu FPS este suficient

Este bine să aplici fond de ten și pudră cu factor de protecție, dar nu uita să aplici înainte crema cu protecție solară.

7. Nu permiți absorbția cremei

Te dai cu cremă și ieși imediat afară! Greșit! Crema cu protecție solară se aplică cu 15 minute înainte să ieși la soare.

8. Aplici crema în timp ce ești îmbrăcată

Crema se aplică pe tot corpul atunci când nu ești îmbrăcată. În acest fel nu vei uita să aplici crema sub bretelele maioului sau sub cureaua ceasului.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0200757980347