Februarie 22, 2024
Gina Pistol, abandonată de mamă la doar 3 zile de viață. Femeia care a crescut-o a rupt tăcerea: „A lăsat-o la mine și a plecat”
În prezent trăiește o viață desprinsă parcă din filme, însă în trecut Gina Pistol s-a confruntat cu mari dureri sufletești după ce a fost abandonată de mamă. Bunica vedetei, cea care a crescut-o de la 3 zile, mărturisea emoționanta povestea de viață a nepoatei sale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Gina Pistol și-a văzut visul devenit realitate atunci când a început o frumoasă poveste de iubire cu Smiley și ulterior au devenit părinții unei fetițe minunate, pe nume Josephine. Totuși, cum arată trecutul dureros al Ginei Pistol? 

Bunica Ginei Pistol: „Eu am crescut-o!”

În urmă cu ani de zile, bunica vedetei dezvăluia adevăruri din copilăria acesteia, scrie click.ro. Mai concret, aflăm că Gina Pistol a fost crescută de bunică de la 3 zile, atunci când mama sa a decis să o abandoneze. Ulterior, după nașterea fratelui ei, cea care le-a dat viață a decis să îi crească împreună: 

Copilăria vedetei nu a fost deloc ușoară, fiind nevoită ca de la vârsta de 6 ani să se ocupe de treburi gospodărești și de îngrijirea fratelui Paul, cu 5 ani mai mic decât ea. 

Smiley și Gina Pistol vor ajunge în fața altarului?! Ce spune ...

„Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat.

Eu am crescut-o şi toată lumea din sat (n.r. – Trivale) ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani”, a declarat bunica Ginei Pistol acum câțiva ani pentru Libertatea.

Gina Pistol, schimbare de look surprinzătoare. Cum arată acum iubita ...

Vedeta și-a iertat tatăl 

Bunica Ginei a amintit și despre relația pe care nepoata sa o are cu tatăl. Discută zilnic și sunt extrem de apropiați: 

„Ei îşi vorbesc, se înţeleg foarte bine, se sună de ziua lor. Eu, de exemplu, când gătesc ce-i place Ginuţei, şi se găseşte Emil pe la mine, îi dau pachet să-i ducă fetei. Şi se duce până la ea în faţa blocului să i-l ducă.”, a mai adăugat bunica Ginei. 

gina pistol a născut - YVE.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1824488639832