Septembrie 04, 2023
Fotomodelul german Theresia Fischer și-a lungit picioarele cu 14 cm
Theresia Fischer s-a confesat la un post de radio în legătură cu viața ei la înălțime. Tânăra fotomodel și-a extins picioarele cu 14 cm, pentru a ajunge la înălțimea dorită de soțul ei. Calvarul primelor luni după operație a trecut, iar acum femeia din Germania spune că s-a obișnuit cu noul ei corp.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Theresia Fischer era o tânără de înălțime medie. Însă, un metru și 66 de centimetri nu era destul pentru soțul ei, care a convins-o să se opereze pentru a-și lungi picioarele. Deși ea era mulțumită de felul în care arăta, a acceptat să-i facă pe plac partenerului ei.

Așa că a investit peste 150.000 de euro într-o operație de lungire a picioarelor cu ajutorul unor tije metalice, lungi de 14 cm.

Tânăra de 31 de ani a dezvăluit într-un interviu acordat postului de radio MDR Jump că soțul ei i-a spus de zeci de ori că ea nu e destul de bună pentru el, scrie perfecte.ro

Nu mi-am bătut niciodată capul cu asta, pentru că întotdeauna am fost fericită cu corpul meu. Mi-e rușine pentru că am consimțit la o operație pe care nu ar fi trebuit să o fac”, a dezvăluit fotomodelul.

Ea a făcut operația, ca să-i facă pe plac soțului, însă la scurt timp relația lor s-a risipit. Au divorțat, iar ea a rămas cu o amintire amară: picioarele sale interminabile. Nu este femeia cu cele mai lungi picioare din lume, dar viața ei a altfel acum.

Fotomodelul german Theresia Fischer, taxată online după ce și-a lungit ...

Cum e viața la 1,8 metri înălțime

Theresia Fischer, care are un alt partener în prezent, a mărturisit că a trecut peste trauma modificării corporale. Femeia descoperă în fiecare zi avantajele picioarelor sale lungi, deși este criticată intens pe rețelele sociale pentru ceea ce a făcut.

Theresia Fischer underwent leg lengthening surgery. Credit: Instagram/theresiafischer

Relațiile intime sunt mai bune acum! Am devenit foarte flexibilă și am mai mult spațiu de manevră în pat. Acum mă simt fericită și mulțumită de picioarele mele, dar sunt lovită de un val de ură pe internet. Mă doare foarte mult. Cu procedura de lungire a picioarelor m-am regăsit și, în sfârșit, am depășit vechea traumă de a fi hărțuită”, s-a confesat tânăra fotomodel.

The 31-year-old admits now that she deeply regrets the op. Credit: Instagram/theresiafischer



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6012110710144