Aprilie 12, 2024
Fosta vedetă de la Hollywood, Amanda Bynes, face cursuri de manichiuristă și speră să-și găsească un job

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Amanda Bynes, în vârstă de 38 de ani, care era cunoscută la Hollywood ca o actriță de mare speranță, studiază pentru a deveni manichiuristă și intenționează să își găsească în curând un loc de muncă într-un salon de manichiură. Bynes a încercat să treacă examenul în 2022 pentru a obține un loc de muncă permanent, dar lucrurile s-au împotmolit. Acum, ea a reînceput să studieze: "M-am întors la școală pentru a studia teoria manichiurii și a exersa aplicarea gelului de lustruit înainte de a da din nou examenul. Așa că voi fi pregătită să lucrez într-un salon de manichiură", a declarat ea pe rețelele de socializare.

Кадр из фильма "Отличница лёгкого поведения"/Фото: Columbia/Sony 

Amanda Bynes a fost o adevărată vedetă a anilor '50, a jucat deseori în comedii precum She's the Man, Love on an Island, What a Girl Wants și altele, dar din cauza dependenței de droguri și alcool a fost nevoită să își abandoneze cariera. S-a ajuns ca în 2013, după mai multe arestări pentru conducere în stare de ebrietate, agresiune asupra unui grup și tentativă de furt, să-i fie numit un tutore prin intermediul instanței. Aceasta a devenit mama actriței.

Аманда Байнс/Фото: Charley Gallay/Getty Images 

Timp de mai mulți ani, Amanda Bynes a fost în îngrijire, dar în 2019 a făcut o încercare de a-și reface viața și a obținut o diplomă de absolvire a Institutului de Marketing și Design Vestimentar. La scurt timp, însă, a fost nevoită să apeleze din nou la ajutor pentru dependența sa: a fost internată într-un centru de sănătate mintală după ce a fost văzută goală pe stradă.

La sfârșitul anului 2023, Amanda Bynes și-a lansat propriul podcast, Amanda Bynes & Paul Sieminski: The Podcast, dar după primul episod l-a abandonat, spunând că nu era prioritatea ei. În același timp, ea și-a făcut operație estetică, numind-o "unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-ar fi putut face pentru a căpăta încredere în sine".



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7935619354248