Octombrie 24, 2023
Detalii șocante despre Britney Spears! Artista, la un pas de moarte: „Unul dintre cele mai atroce lucruri pe care le-am trăit vreodată”
Cea mai așteptată autobiografie a secolului 21 s-a lansat, în exclusivitate, la editura Bookzone, și apare mâine în România. La doi ani distanță după ce a fost eliberată de sub tutela tatălui ei, celebra Britney Spears și-a publicat memoriile. Cartea se numește „Femeia din mine”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Femeia din mine” este cartea scrisă chiar de Britney Spears, o autobiografie curajoasă și plină de dezvăluiri cel puțin șocante, care a devenit instant un bestseller internațional.

Britney Spears își trece viața în revistă și vorbește despre cum abuzurile tatălui său au început încă din copilărie și au urmat-o, obsesiv, până la maturitate, răpindu-i tot ce avea mai de preț: sănătatea fizică, psihică și sufletească, scrie click.ro

Cartea care a răscolit presa și lumea mondenă de peste hotare apare mâine, în exclusivitate, la editura Bookzone. „Femeia din mine” este autobiografia curajoasă și emoționantă care arată că în spatele reflectoarelor se află o ființă umană care a trecut prin momente ce i-au marcat evoluția.

„Femeia din mine” este cartea scrisă chiar de Britney Spears, o autobiografie curajoasă și plină de dezvăluiri cel puțin șocante

În carte, Britney Spears povestește despre cum și-a început viața sexuală, la 14 ani, dar și cum a rămas gravidă cu Justin Timberlake și a făcut avort în baie, deși ar fi vrut să meargă la spital.

Când Britney s-a lansat în industria muzicală, toată lumea credea că este virgină, pentru că așa a fost poziționată. Era fata care trebuia să fie un exemplu pentru restul adolescentelor din întreaga lume.

Într-unul din pasajele din volum, Britney Spears mărturisește că și-a pierdut virginitatea cu un prieten de-al fratelui său, la doar 14 ani, iar familia ei a pedepsit-o pentru relația cu tânărul mai mare cu trei ani decât ea: „fratele meu, care a fost mereu foarte protector cu mine, a început să-l urască. Când m-a prins strecurându-mă să mă văd cu prietenul lui, m-a pârât părinților. Ca pedeapsă, m-am plimbat toată ziua prin cartier cu o găleată și am curățat gunoiul, ca un condamnat la muncă silnică. Bryan s-a ținut după mine și m-a tot pozat în timp ce strângeam gunoiul plângând.”

Britney Spears’ First Trip to Israel Has Been a Bit of a Circus – SheKnows

„Eram așa speriată”

Ani mai târziu, Britney a rămas însărcinată cu Justin Timberlake, iar din dorința de a nu se afla despre decizia de a face avort, și-a pus viața în pericol: „Era important că nimeni să nu afle despre sarcină sau avort, iar asta însemna să rezolvăm totul acasă. Voiam o anestezie, voiam să merg la doctor. Eram așa speriată. Mă temeam că o să mor. Nu am cuvinte să spun cât m-a durut. Am căzut în genunchi și m-am rezemat de toaletă și așa am rămas mult timp – unul dintre cele mai atroce lucruri pe care le-am trăit vreodată. Justin a venit în baie și a stat lângă mine pe podea. La un moment dat, s-a gândit că poate muzica o să mă ajute, așa că și-a adus chitara și a început să-mi cânte. Eu am continuat să plâng până când s-a terminat totul. A durat câteva ore și nu-mi amintesc cum s-a sfârșit, însă 20 de ani mai târziu nu am uitat încă durerea și frica pe care am simțit-o”, povestește Britney Spears în cartea ei.

Cum a aflat Britney că a fost înșelată de Justin, ce relație a avut cu părinții, dar și adevărul ei despre incidentele expuse, de-a lungul timpului, în presă puteți află din cartea „Femeia din mine”, o autobiografie curajoasă și emoționantă, de asemenea mult așteptată.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.017776966095